mandag 16. november 2015

Ledig stilling offentlig sektor

Finn din drømmejobb i dag. Ledige stillinger og jobber finnes innen statlig, fylkeskommunal og kommunal sektor. Regjeringen har satt høye mål for å digitalisere offentlige tjenester. Videre er det etablert klare mål for å skape en effektiv og brukerrettet sektor. Ansettelser i staten omfattes av tjenestemannsloven som sier at Ledige embete eller stilling skal kunngjøres offentlig , om ikke annet er fastsatt i forskrift, reglement eller tariffavtale.


Søk etter ledige stillinger.

Opplæringskontoret for offentlig sektor i Vestfold søker etter ny kontormedarbeider i stilling. Vi ønsker å knytte til oss en humørfylt og positiv medarbeider som kan passe inn i vårt lille miljø. Den som ansettes må være løsningsorientert og kunne håndtere ulike kontorfaglige arbeidsoppgaver. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17.


Når det er ledig stilling i offentlig sektor , er hovedregelen ekstern utlysing. Det er for å sikre at det blir kjent at stillingen er ledig , slik at de som er aktuelle for stillingen, får mulighet til å søke. Det sikrer også at arbeidsgiver har best mulig søkergrunnlag, slik at den som er best kvalifisert, blir ansatt.


Som søker til en stilling har man rett til innsyn i samtlige andre søkeres navn, alder og fullstendige opplysninger om utdanning og praksis i offentlig og privat sektor.

Dette følger av forskrift til forvaltningsloven § 15. Disse opplysningene kan sammenfattes i en egen liste (utvidet søkerliste). Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet.


Registrer CV og søk ledige stillinger. I vårt jobbsøk finner du ledige stillinger innen ønsket kategori, geografisk plassering eller bransje. Du registrerer en profil som kan gjenbrukes til alle stillinger.


Sjekk ut vårt hjelpesenter eller kontakt oss – vi har fri support. Offentlig sektor gav ingen treff. Det finnes ingen ledige stillinger innenfor dette søket akkurat nå. Jucan er Norges portal for enkle og oversiktlige søk etter attraktive ledige stillinger og jobber innen offentlig sektor i Oslo. Oslo kan du opprette en jobbagent for å få automatisk varsling når drømmejobben dukker opp.


For arbeidsgivere i statlig sektor , fremgår plikten til å utlyse offentlig også direkte av statsansatteloven. JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Ved utlysning når man normalt fram til flere kvalifiserte kandidater. Så selv om utlysning i de fleste stillinger ikke er et absolutt krav, anbefaler vi likevel at man som hovedregel utlyser ledige stillinger. Hvorvidt det kan anses saklig å la være å lyse ut en ledig stilling , må derfor vurderes helt konkret i det enkelte tilfelle.


For kommunale skoler og barnehager er hovedregelen at alle ledige stillinger skal lyses ut eksternt. Når det gjelder spørsmålet om ekstern utlysning er det ulike regler i privat og offentlig sektor.

Denne hovedregelen følger ikke av en generell lovbestemmelse, men er lagt til grunn som ulovfestet rett. I offentlig sektor må det komme tydelig frem i stillingsutlysningen hva slags krav og kvalifikasjoner man legger vekt på ved ansettelsen. Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) skal bidra til at staten forvalter fellesskapets ressurser på en effektiv måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg