torsdag 26. november 2015

Vareprøver til goodiebags

Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet. Vi har også kjempefine vareprøver og en mengde lagervarer i alle størrelser du kan gjøre superkupp på! Vi deler ut GOODIEBAGS til de første som handler, og det vil være Giveaways! Med over års erfaring i den grafiske branche har vi den faglige viden til at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.


I GET LABELS ApS har vi også nogle af landets bedste priser på etiketter, og vi arbejder desuden med et andet fokusområde, udover poser med tryk, nemlig pakketape med tryk. Vareprøver til evt goodiebags ,eller værelserne d for at følge dette indlæg.

Vi håndterer pakning og forsendelse af firmagaver, goodiebags , vareprøver , sample bags mv. Ingen opgaver er for små eller store. Hvem elsker vel ikke goodiebags ? Det har som nevnt blitt en tradisjon med velfylte goodiebags som utleveres ved avreise på jenteturene våre. Innholdet har vi fått gjennom folk vi kjenner, eller gjennom å kontakte leverandører og høre om de har noen vareprøver.


I tillegg inneholder goodiebagen informasjon om reisemålet. Det meste av produktsponsingen har vært vareprøver til f. Vi selger ingen av produktene på nettsiden, men finner og linker til tilbud som finnes på internett. Denne nettsiden gir en oversikt over gratis ting, vareprøver , prøvepakker og velkomstpakker på nett.

Glæd dig til at få årets flotte og praktiske goodiebag, fyldt med lækkerier. Du får:- Flot, sort shopper, du kan bruge igen og igen. Vi pakker vareprøver for større bedrifter.


Vi har varierende og spennende oppdrag for trykkerier. Fleksibilitet, lang erfaring, nøyaktighet og profesjonalitet er nøkkelor og vi er gode til å finne smarte løsninger. Det blir også vareprøver og goodiebags til damene på Damenes aften. Alle som har melder seg på får goodie bager med varer og rabattkuponger fra Svanen Norsiden og Ørnen sydsiden, vareprøver fra Vita exclusive, vareprøver fra Frisør Borgergata og andre overraskelser. Vi utfører mye og variert arbeid for næringslivet.


Vi har mange ansatte med stor kompetanse på feltet og stor arbeidsglede. Vil du legge ditt produkt i goodiebagen? Dette koster ikke noe ekstra, men det må leveres minst 6enheter til vårt pakkeri (2for hhv. lørdag og søndag, samt 1stk. til bloggere, spesielt inviterte o.l.). Hej fellow-Aminos Smid din markedsføring i vores Goodie bags. Efter jeg har overtaget Speeddating.


Denne webside giver kun oplysninger om gratis ting, vareprøver og prøvepakker du kan finde på nettet. Hendvendelser vedrørende et produkt, skal sendes til den virksomhe der sælger produktet. Vi gir bort goodiebags til en verdi av 5kroner til de første som kommer og handler hos Afrodie Beautysalong denne dagen. Vi gir rabatt ved kjøp av produkter og rabatt ved kjøp av produkter eller mer. Det vil bli lett servering og snacks - Du vil få personlig produktanbefaling av Marina Engervik.


Goodybags er trendy, skaper forventninger, ekstra oppmerksomhet og er ”det lille ekstra” som bidrar til å gjøre arrangementet vellykket.

Vi åpner dørene klokken 12. Til de 3første, der var mødt op, blev der uddelt kuponer til goodiebags , en pose med vareprøver fra flere af centrets forretninger. Christina Bolding, alt imens hun langede pose efter pose over disken.


Gratis vareprøver på solfilm til bil og bolig. Synoptik Den gratis synstest i Synoptik er en hurtig og uforpligtende måde at finde ud af, om dine øjne ser, hvad de skal. Det eneste, du skal gøre, er at møde op i din Synoptik-butik - du behøver ikke at bestille tid på forhån og synstesten tager kun fem minutter. Jeg har en annen jobb der jeg tjener til det daglige brø bloggen er en hobby. Jeg linker til produsenter og hjemmesider som er service for dere som leser, ikke fordi noen har bedt meg om det.


Og jeg linker enten jeg slakter eller liker et produkt. De siste årene har jeg fått en del produkter og vareprøver tilsendt, og det er veldig stas. Etter velkomsten trakk vi opp i bankettsalen og der ventet ikke bare men goodiebags til hver. Det var et gavedryss uten like :) Her var både produktgaver, vareprøver , rabattkort, VIP-kort, gavekort, hilsener og brosjyrer fra alle sponsorene.


Bildeserien viser litt av det som befant seg i goodiebagsene. Jeg pleier å kjøpe Lookfantastics kalender, og kan ikke komme på noe jeg ikke har kunnet bruke pga av hudtone. Det eneste jeg sliter med er sånne highlighter-greier, eller sminke med mye skimmer, men det er fordi jeg synes jeg er for gammel for sånt (45).


Men det er jo ikke mengder av sånt, kansk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg