fredag 6. november 2015

Middelhavscruise

Middelhavscruise

På denne siden hjelper vi deg å finne cruiset som passer for akkurat deg. Hvor i middelhavet vil du dra på cruise? Her finner du forskjellige middelhavscruise å velge mellom.


Middelhavscruise

Kontakt oss og book ditt cruise i middelhavet i dag! Velg blant fantastiske cruise i Middelhavet fra byer som Venezia, Roma, Barcelona og Cannes. Velg mellom et stort utvalg reiseruter til blant annet Italia, Frankrike, Tunisia, Tyrkia og Hellas.


Middelhavscruise blir stadig mer populært - Flere og flere nordmenn velger å reise på cruise. Vi tilbyr cruise over hele verden til attraktive priser - Karibien, Middelhavet, Australia m. Vi fikser også flybilletten for deg samt eventuelle opphold før og etter cruiset. Se alle våre cruise her! Et cruise er den totale ferieopplevelsen og et minne for livet!


Et middelhavscruise tar deg med til vakre kystbyer, historiske perler, rikt kulturliv og solfylte strender. Dersom du ønsker et svalere klima, er høsten et godt alternativ. Grip sjansen for å bli med verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas! Mest etterspurt er Middelhavet. Fra din egen balkonglugar har du utsikt til det glitrende Middelhavet, som vanligvis ikke er på skipets rute.


Velg mellom spennende cruiseruter i Karibia, Middelhavet, Det indiske hav, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa. Sommeren er høysesong, og et perfekt tidspunkt å reise på. Vi hjelper deg med cruise i hele verden: cruise i Middelhavet, cruise i Asia, cruise i Sør-Amerika, cruise med Hurtigruten. Cruisereiser KAN cruise!


Middelhavscruise

Turen starter i Genova og vi skal ut på et 7-netters cruise som tar oss med til Middelhavets vakreste destinasjoner. Underveis besøker vi Barcelona, Palma De Mallorca, Sicilia og Malta. Verdens største innlandshav er hjemmet til gamle ruiner, legendariske byer, fantastisk mat, inspirerende kunst og vakre strender. Kort sagt, Middelhavet er en visuell og sensuell fest.


Jeg savner kanskje en noe mer spennende presentasjon, men samtidig kan jeg ikke si at det er noen bestemt mat som mangler her. Klassisk middelhavscruise Roma, Firenze, Barcelona, Palma de Mallorca - cruise i det vestlige Middelhavet er proppfullt av spennende destinasjoner og fantastiske opplevelser. Det blir nesten for mye av det gode. Bakteppet til cruisereisen i Middelhavet er et tett nett av historie og myte, legendariske steder og ikoniske turistmål. Sivilisasjonens eventyr begynte her, blant de greske øyer og Gibraltar-stredet, hvor bølgene slår mot glitrende landskap som juveler.


Her vil du til enhver tid finne aktuelle tilbu restplasser og billige reiser på minicruise og reiser til København. Bestill ditt tilbud med rabatt i dag, og gled deg til et pusterom i hverdagen. Her er våre beste tips for deg som skal på cruise i Karibien for første gang. På cruise i Middelhavet kommer du til spennende, historiske steder. Du kan velge mellom østlige og vestlige Middelhav, og en mengde byer cruiseskipene reiser fra.


Priser er per person og baseret på personer i kahytten. Pass på å sikre deg et skikkelig drømmecruise før det blir fullbooket. Noen som har vært på dette og kan anbefale det? Roma, Og tenker i utgangspunktet at dager er litt lite? Tenker da å være hele dager (netter) i Roma først.


Middelhavscruise

Har barn, 7-år. Dvs vanskelig å få solseng, sild i tønne i bass. På Royal Caribbeans middelhavscruise kan du også velge ruter i vakre Hellas, Kroatia etc.


Forbered deg på familiens heftigste sommerferie i Middelhavet. Opplev MER av Middelhavet på et Royal Caribbean-cruise i sommer. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser.


Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg