onsdag 11. november 2015

Ord om vennskap ole brumm

Ole Brumm Klær, Møbler, DVD og Leker. Kanskje forklarer disse ordene noe av den norske kulturen og de norske verdiene? Dette er ti norske ord som ikke lar seg oversette til andre språk. Da har du kommet til riktig sted. Disse sitatene kan du for eksempel bruke på et kort en venn.


Gled noen med blomster på døren!

Nasse Nøff satt alene nede ved elven. Ta alltid hvert eneste øyeblikk og gjør det til ditt mest perfekte. Se Brumm , så uendelig vakkert”, sa Nasse. Nei, hva da Brumm ”? Brumm har sagt mange gullkorn i løpet av sin leveti og her finner du noen av dem.


Jada, men hvorfor spør du om det nå midt i juni? Hvilke tanker og ideer har du om hva du vil gjøre med livet ditt den dagen du finner motet? Ta med visdomsordene fra Brumm og bruk dem i hverdagen.


Ta vare på hverandre og vær forsiktig i helga.

Se også emnet venn og utvalgte ord til en god venn. Det er forfatteren A. Den første boka med den kloke, lille bjørnen kom ut den 14. Resultatet ble en bedårende langfilm om den tankespredte bjørnen med det store hjertet. I både ord og handling får vi ta del i hvordan de forholder seg til livet.


Denne dagen er de på tur i skogen, og plutselig kommer de bort fra hverandre! Populær plakat å gi som gave. Gode venner er som stjerner selv om du ikke altid kan se dem ved du, at de altid er der. Plakat om vennskap fra Plakatbar. Laila Thomassen Dikt og fine ord.


Sprett, sa Brumm til seg selv. Han snakker om fornuftige ting. Han bruker ikke lange, vanskelige ord slik som Ugla gjør. Gullkorn om vennskap … Vennskap er som å tisse i buksa. Alle kan se det, men bare du kan kjenne varmen.


Battista Gud ga oss foreldrene våre. Aldri unnskyld deg selv. Dine venner trenger det ikke, og dine fiender kommer ikke til å tro deg. God betraktning om vennskap i Internettalderen… 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg