mandag 9. november 2015

Soppstuing

Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam. Skal du servere gjestene dine noe ekstra godt anbefaler vi reinsdyrbiff med soppstuing og potet- og sellerimos. Reinsdyrkjøtt er både mørt og magert, og i selskap med en go kremet soppstuing er dette mat som gir ekte høststemning. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen saus. Enkel oppskrift som smaker godt, løk gir ekstra god smak, men er ikke nødvendig.


Har du funnet sopp i skogen – eller i butikken?

Lag en soppstuing med fløte, hvitløk og persille! Veldig godt til biff, lam og vilt. Det er især på høsten at soppstuingen smaker best! Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer.


Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller tam sopp, urter og fløte. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Kremet soppstuing med bergmynte skogens beste tilbehør.

Denne soppstuingen er nydelig til både vilt, fugl og biff. Vend inn grovhakket vasket spinat like før servering og smak til med salt og pepper. Tilbered potetstappen som anvist på pakningen. Skjær kyllingen i serveringsstykker og server sammen med potetstappe og soppstuing. Del opp soppen og stek den i smør i to-tre minutter på middels varme.


Ha i fløte og la det koke seg tykt. Stek sopp i smør til den er gyllenbrun. Ha i salt, pepper og litt hvitløk mot slutten av stekingen. Recipes WordPress Theme is designed and developed for recipe publishing. Take a good look aroun and learn the features of Recipes.


Soppstuing ,verdens beste! Rens soppen godt og del den i biter og stek den i lettbrunet smør. Rør ut maisennamelet i vann og rør jevningen i sausen. Tilsett krydder og hell på fløten. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Stor jobb i begynnelsen av august? Hah, herlighet som du styrer på!


Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk.

Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta.


Det er lite som slår en saftig biff, men selv for en ekte biffelsker kan det bli kjedelig med det samme tilbehøret hver gang. Her er våre beste tips til gode og populære tilbehør som passer til biffmiddagen. Når det har surret en stund kan du tilsette salt, pepper og.


Det ser ut til at jeg ikke trengte å benytte meg av kantarelltilbudet hos Meny likevel. Jeg er så heldig at jeg har lett tilgang på elgkjøtt og spesielt kvernet kjøtt, derfor har jeg ofte elg til middag. Dette er godt og sunt. Er det én ting som jeg skal nevne som beste oppdagelse etter å ha gått over til lavkarbo, så er det denne soppstuing en.


Skjær sopp i skiver, finhakk sjalottløk og surr i smør til løken er myk og gyllen, ca. Dryss over hvetemel og rør det godt inn. Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. I denne oppskriften på soppstuing bruker jeg samme prinsippet som når man lager hvit saus (béchamel), altså fett (olje i stedet for smør i dette tilfellet) og mel som stekes først, så tilsetter man melk og koker opp til en saus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg