mandag 23. november 2015

Kvarts benkeplate

En benkeplate av kvarts er et kunststykke! De siste årene har komposittstein (også kjent som kunststein og kvartsstein) blitt stadig mer populært i ulike designkjøkken. Kvarts er det nest vanligste mineralet i jordskorpa, etter feltspat. I et kjøkken eller bad med benkeplate av kvarts , er det dermed ingen tvil om hva som vil være rommets blikkfang. Over 1fargeutvalg.


Kompositt benkeplate tåler varme og slitesterk.

Her er et utvalg av våre mest populære benkeplater i kvartskompositt. Benkeplater i komposittstein er svært sterke og tåler røff bruk. Granitt, marmor eller kvarts – hvilken benkeplate i stein er den rette for deg? Når du skal velge benkeplate til kjøkkenet eller badet, bør du først og fremst ta i betraktning alle praktiske hensyn: de fysiske egenskapene ved materialet, motstandsdyktighet mot riper, varme, flekker og slitestyrke.


Kvartskompositt beholder sin glans og tåler riper, selv når den blir utsatt for røff bruk. Vi anbefaler imidlertid å benytte skjærefjøler og egnet underlag for varme kjeler under matlagning. Vedlikehold av benkeplate i granitt og kvarts.


Granitt og kvarts er en god del lettere å vedlikeholde enn marmor.

Materialene er svært vanskelige å ødelegge og enkle å rengjøre – de tåler nesten alle rengjøringsmidler, men styr unna de mest syreholdige for sikkerhets skyld. Den har egenskaper som gir kjøkkenet ditt et unikt utseende, og er en økonomisk investering som vil vare i mange år fremover. EassyStone spesialiserer seg stein benkeplate av naturstein. Vårt sortiment består av granitt, keramikk og kvarts i utallig forskjellige farge- og mønsterkombinasjoner. Se utvalget online, eller besøk vårt showroom.


Se alle våre Epoq benkeplater her: På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett. Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Hver benkeplate er svært slitesterk og ripebestandig, unik og vakker. Også kjent som kvarts. Dets unike oppbygning gjør det ekstra sterkt og ripebestandig.


Steinriket selger og produserer produkter i naturstein, kvarts , keramisk og skifer. Silestone benkeplate har stor fargeutvalg. Ren kvarts er fargeløs (som for eksempel bergkrystaller). I likhet med glass viser kvarts konkoidale bruddflater med skarpe kanter og hjørner mellom bruddflatene når den knuses. Bindingene mellom silisium- og oksygen-atomene (Si-O) i krystallstrukturen til kvarts er meget sterke.


Hvilken benkeplate du velger, har innvirkning på familiens hverdag på kjøkkenet hver eneste gang dere lager mat og gjør rent. Nettopp derfor er en avstemming av forventningene til benkeplaten avgjørende, på samme måte som du skal vurdere hvem som vanligvis kommer til å bruke kjøkkenet, og hvordan.

KVARTS er en makroøkonomisk modell for norsk økonomi, utviklet i Statistisk sentralbyrå. Modellen benyttes til framskrivninger og politikkanalyser for sentrale størrelser i økonomien, blant annet i forbindelse med Statistisk sentralbyrås kvartalsvise konjunkturanalyser av norsk økonomi (publiseres i Økonomiske analyser og av Det tekniske beregningsutvalget for inntektsoppgjørene). Ulempen er at limet som blir brukt, tåler dårligere varme gjenstander, i forhold til en granitt benkeplate. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Hvis du er aktiv på kjøkkenet og trenger en benkeplate som kan tåle litt av hvert, kan kompositt være løsningen for deg. Her får du nemlig en benkeplate som enkelt kan skreddersys etter ditt kjøkken – i tillegg er komposittoverflaten motstandsdyktig mot både smuss og bakterier.


Laminat er et stadig mer populært materiale. Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp. Det er også blitt mye solidere.


Det skal tåle temperaturer opp til 2grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg