onsdag 12. juli 2017

Buss stavanger tananger

Bestill billett online! Se rutetider og kjøp billett her. Vi ønsker deg velkommen om bord! Nye rutetabeller og kjøp av reisekort etter åpning av Ryfast 30.


Her finner du billetter, rutetider og billettinfo om Kystbussen. Reisekort (ikke enkeltbilletter) kan kjøpes og fylles på hos Narvesen på Jørpeland.

We encourage our guests to leave their cars at home and to take the Fjord Line bus instead — a cheaper and more environmentally friendly alternative. Vi har store og små biler og utfører flere typer oppdrag for både private og næringslivet. Cruise Trollfjorden.


På helligdager kan det være avvik fra ordinær rutetabell. Vennligst se vår reiseplanlegger, som alltid er oppdatert. Rutetabell gjeldende fra 2. Vi gjør oppmerksom på at Kystbussen fra 1. Stavanger Taxi er regionens største drosjeselskap.

Flyplassen betjenes av flybuss, rutebuss og taxi. Bussrutene administreres av Rogaland Kollektivtrafikk FKF (Kolumbus). We offer a fast, affordable and comfortable journey.


Konkurrenten ensures that everyone comes along, and order a cab for you if needed. Velkommen til Rogaland Taxi. Vi har buss for de fleste anledninger, både storbuss og minibuss.


I tillegg utfører vi autorisert regnskapsførsel til svært fornuftige priser. Faste holdeplasser der bussen stopper og billetter kan kjøpes på buss med betalingskort ved plass. Europa, og eneste i Norge, basert på nettbestilling og nettbetaling. Lavprisekspressen legger ut flere billetter fra Kr 9- på de fleste avgangene. Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre.


Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson. Klikk på strekningen du har tenkt å reise, og du får lastet ned rutetabell i pdf-format. Overstående er dagruter. Begge baser har utmerkede havneforhold og offshore-støtte som hovedfokus.


En oversikt over hele NOR-WAY Bussekspress’ rutenett. Zoom i kartet og se traseene mer detaljert. Ved å trykke på et busstopp kommer du rett til reiseplanleggeren.

Her i Fjord Line har vi jo bygget skipene våre for deg som ønsker en behagelig sjøreise mellom Norge og Danmark. Du finner tog- og bussavganger med reiseplanleggeren eller ved å se på rutetabellene. For mange strekninger tilbyr vi både tog og buss , slik at du kan velge det som passer deg best.


Opplev noen av Norges mest spektakulære fjellformasjoner. Kystbussen er et samarbeid mellom Tide Buss AS og Boreal Transport Sør AS. Go Fjords tilbyr daglige avganger med buss fra 1. De billigste billettene får du ved å bestille og betale på internett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg