torsdag 6. juli 2017

Min helse sky

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.


Min helse sky

Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse , sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Flere er under utvikling.


Du ser også tjenester som er under utprøving i utvalgte områder i Norge. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies. Hvis du vil vite mer om cookies, kan du lese her.


Min helse sky

Som bruker trenger du heller ikke å være redd for at opplysningene dine skal komme på avveie. Når du laster ned appen og registrerer deg for første gang, sikrer du nemlig opplysningene dine med Bank-ID. Uten slik sikkerhet hadde det ikke vært mulig å gjennomføre en slik nyvinning innen mobil helse , såkalt m- helse. Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå.


Logg inn i PasientSky for å komme til Melin Medicals økonomimodul. Noen skal fremdeles benytte den tidligere versjonen av modulen. De dette gjelder har fått informasjon om dette, og skal klikke på Alternativ innlogging. Min Journal innlogging.


Ved utlogging av MinJournal får man opp feilmelding request could not be completed…. Vi har nå offisielt lansert PatientSky Clinic på en av våre pilotklinikker - Novo Helsesenter. Et fullstendig nettbasert journalsystem inkl. Med denne trenger innbyggere nå kun å logge inn ett sted – én gang for å få tilgang til selvbetjeningsløsningene på helsenorge.


For å få tilgang til tjenestene på innloggingssidene i MinJournal må du logge deg inn med BankI smartkort fra Buypass eller Commfides. Fokus på din helse. Du slipper å oppbevare helseinformasjon sammen med andre dokumenter fra det offentlige som bank, faktura, forsikringselskap eller fra bedrifter som sender deg digital post og reklame. Uten at det koster deg noe kan du benytte deg av PasientPost for å motta digital post på en sikker måte fra din helsetilbyder. Her får du tilgang til tjenester som ikke krever innlogging.


Min helse sky

Du kan enkelt be om å få endret en time du har på sykehuset, avlyse en timeavtale dersom du ikke lenger har behov for den, bestille hjemmetest for klamydia eller sende inn spørsmål til spørsmål- og svartjeneste for tinnitus. Ta vare på bildene dine, og del dem med familien. Kopi av kontaktene dine trygt lagret, se også hvem som ringer. Direktoratet for e- helse til en spennende fagdag om trender og utviklingstrekk innen e- helse. De aller fleste kan nå sende både sykmeldingen og søknaden om sykepenger digitalt.


Dersom du er tilknyttet en klinikk fra tidligere, vil den være automatisk valgt når du klikker på Start Helsehjelp. Telia har gode tilbud på mobilabonnement, mobiltelefoner og mobilt bredbånd. Bli Telia-kunde og opplev Norges beste 4G-nett.


Feidepålogging for ansatte og studenter. Aktiver brukerkonto. Har du glemt passord og brukernavn? Vi anbefaler at du oppgraderer eller bytter til en annen nettleser. Alle studenter, med norsk fødselsnummer og som har betalt semesteravgift til SiO, kan ha fastlegen sin hos oss.


Våre fastleger er fordelt på tre legekontorer, og har mye kunnskap om vanlige helseproblemer for studenter. Du kan velge om du ønsker en legetime på legesenteret, eller som en videokonsultasjon der du er. En legetime varer i snitt minutter, og er fortrinnsvis forbeholt én. Klikk på SEND MEG PASSORD så får du sette ditt eget passord for innlogging. Om vi ikke har registrert mobilnummeret eller e-posten din må du kontakte kundeservice for å få oppdatert dine kontaktdetaljer.


Min helse sky

Beklager, siden ble ikke funnet. Cloud er innebygd i alle Apple-enheter. Det betyr at alt innholdet ditt – bilder, filer, notater og mer, er trygt, tilgjengelig og oppdatert, uansett hvor du befinner deg.


Og siden det går helt av seg selv, kan du konsentrere deg om det du helst vil gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg