onsdag 26. juli 2017

Hekle rundt

Hekle rundt

Hos Hobbii finner du et stort utvalg av kvalitets Heklenåle. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. I dette blogginnlegget viser vi deg hvordan du hekler rundt og rundt.


Det er en nyttig teknikk hvis du for eksempel skal lage bestemorruter, tepper, vesker, luer eller lignende. Vi har heklet rundt og rundt med fastmasker, men du kan hekle med den masketypen du liker best selv. Hekle kant rundt bestemorruter frumaela.


Unsubscribe from frumaela? Lær deg å hekle Bestemorruter på minutter! Princess0ra 151views. Lag et rundt , heklet teppe som passer perfekt inn i stua di.


Hekle rundt

De første omgangene hekles på denne måten med staver i hver maske. Fortsett å øke på hele matten, men avta gradvis etter hvert som matten øker i omfang. Pass godt på at matten ligger flatt mot underlaget når du legger den ned. Gleder meg til å begynne på matta, må bare kjøpe meg stor heklekrok.


Må kanskje hekle noen omganger med vanlig bomullstoff, men det finner jeg nokk ut av. Sett et merke i beg av omg. Ikke avslutt omg med kjm, men fortsett å hekle i spiral rundt og rundt.


Hekle rundt

Hekling til småfolk av Vibeke Fantoft Magnesen. Når du er fornøyd med bredden, hekle fastmasker (fm) tilbake for å etablere bunnen. I enden av omgangen lager du er bue slik: hekle 6lm, stavmaske (st) i siste lm, lm, st i samme lm. Hvordan å hekle rundt For å starte et hekle design som du jobber i runder, må du først opprette et senter ring og deretter hekles den første runden. Slik ser kanten jeg vil lage ut: På bloggen bildet er hentet fra, står det en slags oppskrift på kanten, men jeg aner ikke hvordan dette skal gjøres.


Fortsett med å hekle en lang tråd av ca lm. Jeg kan kun hekle luf. Broder et hjerte tilslutt. Da får du en snor du kan bruke til å binde det sammen med. Gjør dette løst slik at det ikke strammer seg ved toving.


Hekle rundt

Toves i vaskemaskin på grader. Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. De aller fleste er gratis. Etter at jeg har lært hekling og heklet oldemorsruter til felles prosjekt i mitt lokale husflidslag - har jeg nå heklet en lykt etter din oppskrift!


Det var kjempeinformativ og opplysende (bokstavelig talt ;-) ) oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg