mandag 3. juli 2017

Fine tegninger

Her er tre tegninger som redaksjonen har fått tilsendt. Vi er veldig glade for at dere sender oss post. Vi har fått nyheter fra Missmaya, Baum und Pferdgarten, Munthe, Stella Nova, Won Hundred og Norr.


Tilbud til enkelte bedrifter. Vi gir tilbud til enkelte bedrifter, ring oss for nærmere informasjon og eventuell avtale.

Gry Moursund er illustratør og grafisk designer og har illustrert flere barnebøker. Denne gangen har hun også skrevet teksten selv. Jeg synes Moursund er best som illustratør. Veldig enkle i stilen, men de fungerer fint.


Velkommen til arkivet. Fargeleggingsbok å skrive ut. Skrive ut tegninger for barn. Tegninger til utskrift.

Forrige uke var jeg på leiting etter det samme og fant ei side med fine bokstav-bilder der hver enkelt bokstav var innrammet av blomster eller ting som var relatert til bokstav og bokstavlyd. Vennskap er en fin ting. Den er akkurat som en rund ring.


Som aldri slipper din hånd. Slik er vårt vennskap. Gyllent og skinnende. Mitt hjerte for vårt vennskap, er brennende. Glad i deg min venn!


Håper ukene framover vil vise at de kan stå fram sammen og at det blir happy ending for dem. Serien skal vel vise hvordan det er å være homofil i dag og forhåpentlig gjøre det enklere å stå fram for ungdommen som ser på. Noen av disse har vi illustrert med flotte bilder. Ta en titt og bli inspirert! Rett før jul hadde Herøy sentralskole juleverksted med en innlagt tegnekonkurranse.


Rundt fine tegninger kom inn og Herøyfjerdingen presenterer her noen av disse. Publicdomainvectors. Så lenge det følger loven har medlemmer som laster opp godtatt at bildene deres er opphavsrettfire.

TEGNING 1-2-Her på denne siden har jeg lagt inn oppskrifter på enkel tegning for barn. Noe av problemet ligger i formatet. Blodøks gikk opprinnelig som 9-siders enkeltstående episoder i Conan. I dette heftet har det blitt lagt til noen sider, men strukturen skjærer gjennom hele veien.


Dette får blant annet den uheldige effekten at Moens tegninger tvinges inn i små billedruter. Putekvaliteten blir stadig viktigere for folk, og dette er godt ivaretatt på hagemøbler fra Fine Design! Norge har definitivt ikke et sydlandsk klima – så når vi endelig får de fine soldagene, er det viktig at uteplassen er klar og innbydende. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å utvide sesongen i begge ender.


Nike Aarhus Nettbutikk, New Balance Sko Salg Nyeste Produkter, Nyeste Trender Og Bestselgende Varer. Rayban Solbriller, Michael Kors Vesker På Nett, Aldo Tilbehør Billig Nyte Gratis Frakt På Stort Utvalg Av Mote Popularitet. Om tegning : Tankbilen med den spesielle sylinder, som plystrer når den gir fullt pådrag. The most comprehensive image search on the web. Vi har fortsatt mange tegninger som ligger og venter på å bli vist fram.


De fleste av disse kom inn da vi hadde tegne­konkurranse om hvordan dere barn tenker dere det skal være i kulturhuset i Gjøvik. Vi i OK Marine er stolte av å levere teiner av høy kvalitet, til fornuftige priser. Kvalitet i alle led er helt essensielt for oss – både i utvikling, produksjon og levering, av teiner og alt annet i fiskeutstyr.


Ved siden av vanlig gårdsbebyggelse arbeidet det med kjøkkeninnredning og tegning av peiser, og det ga også fargeforslag til bygninger. Arkivet inneholder flere fine eksempler på fargebruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg