mandag 3. juli 2017

Tekst bursdagskort 1 år

Eksklusive dugnadskort med sølvtrykk. Lettsolgt og høy fortjeneste. Gratulasjonskort til mange Anledninger. Lynrask Levering og Gode Priser! Du er ett år eldre,. Del dette innlegget.

Fine dikt til bursdagskort , år ? Min lille solstrple Kevin fyller snart ett år , noen som har tips om vers eller dikt som jeg kan ta med i bursdagshilsenen i avisa? Kom med forslag jenter. Nevøen min blir år på søndag. Skal skrive kort til han, men det er jo så vanskelig å finne på å skrive noe til han.


Han er en rolig, grei og flink gutt. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år.

Til deg fordi du er både tøff og grei. Logg inn for å følge dette. Tekst på bursdagskort ! Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Morsomme sitater til bruk på f. Jeg ønsker deg en fantastisk dag, gratulerer med dagen! Kjære og begavede venn.


Jeg er så takknemlig for vårt fantastiske vennskap. Håper bursdagen din blir like fin som du er! Bursdagskort – Side av 3. Jeg tenker på deg, og sender deg de aller beste ønsker på bursdagen din.


Kast ikke bort tid med å telle lys på bursdagskaken din, tell heller lykkelige øyeblikk i livet ditt. Kos, klapp og klem til deg på dagen din! Hva skriver man egentlig på et kort til en 16-åring? I USA er det å bli virkelig stort, og man feirer sweet 16.


Det er ikke like stort i Norge, men det er likevel første myndighetsalder. Det er mange tekst og dikt man kan skrive på kortet, man er jo f. Har en stor samling med gratis bursdagskort som kan printes ut.

Krever registrering) Besøk siden: bluemountain. Fullstendig gratis nett-tjeneste med stort utvalg av både gratulasjons- og innbydelseskort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg