fredag 21. juli 2017

Gave til venninne som har alt

Vi hjelper dem som trenger det mest - uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. Et godt og livreddende alternativ til tradisjonelle gaver. Gaven som redder liv.


Støtt oss ved å gi din gave her. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Vi har gaver som passer til alt.

Prøv vår gavegenerator! Et håndkle i seg selv er kanskje ikke verdens mest spennende gave , men om man kjører på litt - og finner et eksklusivt merke, i tillegg til et iøynefallende og sprekt mønster er det den perfekte venninnegaven. Legg ved en såpe for å gjøre pakken komplett.


Håndkle fra Missoni Home hos Illums Bolighus, 2kroner. Her har vi samlet våre beste gavetips og anbefalinger på opplevelser du kan gi i gave. En opplevelse er en gave som huskes og perfekte gaver til den som har alt. Opplevelser tar ikke plass i skapet, eller støver ned på loftet, ingen blir for rik på minner!


Vi tror allikevel at det er mange måte å forsøke å vise det på, for eksempel gjennom en eksepsjonell gave.

Da kan du gjøre litt ekstra stas på jubileumet ved å køpe en morsom t-skjorte til henne. Dersom hun for eksempel fyller år, kan en flott års gave til venninne være en t-skjorte med teksten: “Det tok meg år å se så bra ut”. Er du forsatt ikke sikkker på hva du skal. Det er noen som det virker som har absolutt alt , og det å finne gaver til dem er svært vanskelig. Her er guiden til julegavene til de som har alt , eller som i hvert fall virker som om de har alt.


Det er ikke alle menn som har en skikkelig after shave, men tro oss, han kommer til å elske å få dette i gave. Opplevelser er gaver din venninne vil huske, velg blant utvalgte gavekort på opplevelser. Hva med en deilig spamanikyr, en sjokoladesmaking eller kanskje gi bort en opplevelse og bli med selv? Din venninne vil lyse opp når hun ser at hun har fått en nøye utvalgt opplevelse i gave.


Min gode venninne fyller snart år og jeg ønsker å gi henne en fin gave #128147; Men denne jenta har virkelig alt. Jeg kommer ikke på noe jeg kan gi som hun ikke har fra før eller planlegger å kjøpe. Hun og samboeren har ganske god økonomi, så de har alt de trenger av materialistiske ting og enda litt ti. Når mamma har nådd 5 har hun kanskje alt. Til hun som har alt , er det vanskelig å vite hva en skal gi.


Enten det er en høytidelig og stor gave eller en mindre mer personlig gave , er det selvfølgelig intensjonen som har noe å si. Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse.


Gi en gave som skaper jobber og som utrydder fattigdom!

Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. Leter du etter en morsom gave? Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst. Velg mellom 1forskjellige.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Bursdagsgaver til en venninne som har alt. Her er et velkjent problehva gir du i bursdagsgave til bestevenninnen som har alt ? I år kan du ta overraskelsen på den store dagen til et helt nytt nivå ved å gi henne en opplevelse hun garantert ikke forventer.


Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet flere forslag som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til åringen. Vi håper at dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave.


Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave ? Gir du noen et bladabonnement i gave , har de glede av det lenge etter at julen er over. Gruble litt på hva som er interessen til den du skal gi gave til. Den som er opptatt av helse kan få et årsabonnement på Puls til 4kroner. Det finnes et blad for de fleste.


Julegavetips til venninne. All ære til skåler, badeskum og neglelakk, men her hos CoolStuff brenner vi for morsomme julegaver! Sprø, unike og spennende ting som stikker seg ut fra det vanlige. Og ikke minst - julegaver en god venninne virkelig fortjener og setter pris på å få i gave ! Gi bort en opplevelse som gave til venninne ! Dette er noe hun virkelig vil sette pris på og huske for livet. Ser du etter gave til en løpsentusiast, bør du vurdere denne Hoka-skoen.


Kjappe, enkle gaver som passer de fleste. Her finner du alt av tilbehør til trening og ulike sportsgrener. Skalljakken Norrøna Falketind er et svært godt gavetips til kjæresten, mor, far eller søsken.


Den er perfekt til aktiviteter og fjellturer. Har du en god venninne som snart har bursdag, eller som du bare har lyst til å gi en ekstra oppmerksomhet? Noen liker å gi gavekort på spa, men en billigere og kanskje like god idé er å ta en selvpleiekveld hjemme hos en av dere!


Inviter henne gjerne hjem til deg, slik at du kan være hennes vertinne og varte henne opp! En god gave til en kvinne står kanskje ikke på ønskelisten hennes, så gi henne en deilig opplevelse istedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg