tirsdag 11. juli 2017

Taxfree gardermoen vin

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Overnatting slik du vil har det!


Hold pappvinen kjølig og smakfull.

Kjøp den hos CoolStuff. Leter du etter vin til et spesifikt måltid eller vil bare ha en lett drikkevin? Vi har vin som passer til de aller fleste festlige anledninger og måltider. Klikk deg inn på en vin i vårt utvalg, så finner du informasjon om hva slags mat vinen passer best til å bli servert sammen med.


Tax-Free priser på store kjente merker. Du får de samme prisene på parfyme, hudpleie, kosmetikk, makeup og sminke når du reiser innenlands som utenlands. Og det er veldig mange eksempler på slike småbesparelser etter å ha studert utvalget av vin på tax-free.


Som for eksempel Tommasi Filodora Prosecco som er den mest solgte musserende vinen på Oslo Lufthavns taxfree butikker.

Den sparer man bare kroner på å drasse med seg hjem. Mens en litersflaske med ginen Bombay Sapphire koster 2kroner på taxfree , mot 4på Vinmonopolet. Så langt i fra alt er verdt å kjøpe med seg hjem. Ankomstbutikken har det travlest.


Her kan så mye som 28. Jeg har plukket ut de beste kjøpene, både med tanke på pris og kvalitet. Om du ønsker å handle dine favoritter før eller etter avreise er opp til deg. Når du registrerer deg til å motta nyhetsbrev fra taxfree. Skal noen handle for deg på Tax Free ? Da får du garantert riktige produkter med fra flyplassen.


Del en ønskeliste med en venn på farten. Tyskland er kjent for sine forfriskende rieslinger, men dette landet har mye mer å by på. Mai Tjemsland med den gjeve tittelen Master of Wine tar deg med på en reise gjennom kjente druer og områder, i tillegg til mindre kjente vinskatter. Du kommer garantert til å sette tysk vin på din favorittliste etter dette.


Fjerde generasjon taxfreebutikk er skapt for at du skal handle innenfor kvoten eller sørge for at du kan kjøpe en gave på vei hjem. Rundt fem millioner flasker vin selges i året. Flott til noe mer fyldige retter som fet fisk og fjærkre.

Dette er vinen du sparer mest på å handle på tax-free. Jeg har så vidt landet på flyplassen og noe av det første som møter meg er vin. Fristelsene er mange, men hvilke viner er et taxfree -kupp og kan vi få god vin fra taxfree ? Litt fortumlet og sliten etter reisen, men lykkelig over å ha kommet trygt fram, står jeg der foran stabler med vin. Nordmenn handler taxfree - vin som aldri før. En skal holde tungen rett i munnen når man skal raske med seg noen flasker på vei inn eller ut av landet i sommer.


Du sparer gjerne mye penger ved å handle utenlands og på taxfree. Før man begynner å handle til den store gullmedalje, kan det være lurt å sette seg inn i regler for kvoter. Regler for fritak fra toll og avgifter er strenge.


Gardermoens butikker. Tax free selger toll- og avgiftsfrie varer innen parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade. Nå kan du forhåndsbestille tax free -varer og hente de ferdig pakket når du ankommer flyplassen.


Du kan handle både på avgang og ved ankomst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg