tirsdag 4. juli 2017

Torsk i folie

Torsk i folie oppskrift med kalorier, allergener og pris. Om en bruker torskefilet eller annen fisk så smaker det like godt. Vi byttet og ut purren med løk og gressløk.


Deilige, små forundringspakker med fisk på grillen lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3. Fersk torsk , bakt i aluminiumsfolie.

Ja enklere en dette blir det ikke. Riv av et passe stort ark folie. Litt tynne skiver gulrot, 1-stykker vårløk, dill, sjøsalt, nykvernet pepper. Ikke stikk hull i folien.


Server torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat. Næringsinnholdet inkluderer myk stekemargarin. Margarin inneholder svært lite laktose, og de fleste med laktoseintoleranse tåler denne mengden.


Tåles margarin kan retten anses som laktosefri. Torsken , når den blir lagt i folie , beholder saftighet, og med den rette mengde revet skall av lime, chili og koriander, så vises torsken som et skikkelig smakfullt og delikat stykke fisk.

Bruk dobbel folie , så det ikke renner ut væske. I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Er det ikke grillsesong, så lager du enkelt pakkene i stekeovnen. Ved å pakke fisken i aluminiumsfolie beholder du all kraften og fuktigheten i fiskestykket.


I tillegg er det en utrolig enkel måte å tilberede fisken på. Maten lager seg praktisk talt selv! Du slipper også å rengjøre fastbrente ildfaste former. Ovnsbaking av hel fisk: 1. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter.


Sølvpakket torsk , en sølvball med sunnhet. Del ut som en liten. Sätt ugnen på 225˚C. Riv skalet av citronen och pressa ur saften. Blanda hälften av skalet och citronsaft med gräslök, olja, salt och peppar.


Skala morötter och lök. Fördela grönsakerna på portionsstora folieark. Disse nemme pakker med grøntsager og torsk er også gode på grillen en sommeraften.

Skär fisken i portionsbitar. Lettvin og god oppskrift på lettsaltet torsk og sukkererter i folie med dill- og chilismør. Gott med kokt färskpotatis, delikatesspotatis, vanlig potatis eller pressad potatis till. Fisk i folie er like godt på grillen om sommeren som i ovnen på vinteren!


Välj krav- eller msc-märkt torsk. Du kan laga foliepaketen på grillen eller i ugnen (2grader). När du tillagar fisk i folie är det enkelt att skapa en smakrik och saftig maträtt.


Här finns våra makalöst goda recept på olika sorters fisk i folie , som passar lika bra att använda på grillen som i ugnen tillsammans med andra ingredienser. Bakt torsk innbyr til fantasi og store variasjonsmuligheter. Om det er råvarer som går i stekeovnen sammen med torsken eller om det er noe som kan forberedes mens du salter og baker.


Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg