tirsdag 25. juli 2017

Scampi trines matblogg

Scampi trines matblogg

Vi lagde fersk pasta med pastamaskin, og brukte scampi istedenfor reker, og det smakte utrolig! Ved å bruke Trines Matblogg , samtykker du i bruk av cookies. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG … Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter. Søtpotet er dessverre ikke en stor favoritt her i huset, men når den fikk selskap av rød curry og kokosmelk sto stemningen i taket!


Scampi trines matblogg

Scampi er deilig, både som forrett og hovedrett. KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT for én dag siden Norske reiseblogger. Mitt navn er Elisabeth og jeg er en 4-barnsmor fra Trøgstad.


Jeg er ingen kokk, men trives på kjøkkenet der jeg kan koble ut hverdagsstresset litt. Lune scampi med chili og nudler By Stein Ivar on 17. Her kommer nok en kandidat som kan være med å kjempe om tittelen “kjappe og gode pastaretter”. Lykke til med tapas-greiene :D Klem Ingvild. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Scampi trines matblogg

Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Hun er kvinnen bak en av Norges mest populære matblogger, Trines Matblogg. Bloggen startet som en hobby der Trine ønsket å dele oppskriften med familie og venner. Grunnene til ikke å spise scampi er altså mange.


Men det er én god grunn til å spise scampi : det smaker så bra. Det er dessuten unektelig noe kjent med argumentene mot scampi. Siden dette er en matblogg og ikke politisk kvarter skal jeg ikke nevne norsk lakseoppdrett.


Persille Salt og pepper Hakk chilli, hvitløk og sjalottløk. Kjør chilli, hvitløk og olivenolje med en stavmikser, og la scampiene marinere i minst time, men aller helst til neste dag. Bruker du frossen scampi eller villreker må de tines på forhånd!


Pad thai kan også lages med kylling eller svinekjøtt. Jeg fant en pose frosne økologiske villreker på min nærbutikk. Tamarindpaste får man kjøpt i velassorterte matvarebutikker og hos. Frityrdeig kan du lage selv, med mel, bakepulver og et krydder.


Du kan også gjøre det så enkelt som å blande sammen mel og eggehvite, det er utrolig effektivt. Stek scampi i en stor panne med litt olje, ha i finhakket hvitløk og kajennepepper og la det surre litt. Tilsett crème fraîche og kok opp. Trines matblogg har på rekordtid blitt superpopulær, blant annet fordi hun hver uke gir sine lesere rykende ferske oppskrifter på.


På de ulike bloggene og nettsidene det er lenket til finner du også flere andre tapas oppskrifter. Lefse med Parmaskinke, Basilikumkrem og Soltørket Tomat fra Trines Matblogg. Da Trine Sandberg opprettet bloggen Trines Matblogg var det for å samle oppskriftene sine. Bloggen var hovedsakelig ment for henne selv, men også for venner og familie som gjerne spurte etter oppskrifter på det ene og det andre. Ny kokebok, totaloppussing av den 10-årsjubilerende bloggen Trines matblogg , og to gruppereiser for matglade, er bare noe av det 53-åringen fra Lørenskog kan se tilbake på i året som gikk.


Skal du beholde den gode scampi -smaken er det viktig å ikke være altfor ivrig. Ikke stek alt i samme slengen og vent med å vende inn scampien til alle sitter som tente lys. Erfaring tilsier at for å lage disse rettene trenger jeg fersk flyndre, skatevinger, uer eller ett eller annet jeg ikke kjenner til.


Jeg har virkelig en stor sperre på fisk. Kremet pasta med scampi er en deilig pastarett som smaker godt til hverdag og i helgen. Prøv scampi og grønnsaker på en seng av kremet tagliatelle. Denne oppskriften er populær og enkel! Lussekatter på minutter fra deigen settes til du har deilige ferdigstekte boller på benken!


Scampi trines matblogg

I den forbindelse er det feiring på de fleste skoler og barnehager her i landet, lysene senker seg og hvitkledde barn med lys kommer syngene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg