onsdag 5. juli 2017

Glutenfri pai med bacon

Glutenfri pai med bacon

Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Pai. Gratis avbestilling!


Более 5брендов и тысячи продуктов по уходу за кожей, волосами и для макияжа. Pai er populært å servere og få servert. Her er oppskrift på en herlig pai med brokkoli og bacon. Smaker godt til både hverdags og fest. Ekstra smakfullt blir det med nybakt brød og en god salat servert ved siden av.


I sommer fikk jeg testet nyheten paibunn, som både er glutenfri og laget av lavFODMAP-ingredienser. Fyll paibunnen med bacon , skinke og brokkolibuketter. Pisk lett sammen egg og melk med saltpepper, og hell eggeblandinga i paiformen. Topp med revet ost.


Glutenfri pai med bacon

La paien kvile nokon minutter før servering. Paien kan servers både varm og kald. Pai forbindes mest med sommermat, men den kan selvfølgelig spises hele året.


Fyll den med akkurat det du vil da mulighetene er nesten uendelige. For meg er den ultimate paien spinatpai med masse deilig feta. Den sender tankene rett tilbake til sommer, sol og Hellas.


Hell over eggblandingen, topp med revet ost, ressløk og paprikaskiver. Jeg har laget gitter på denne. Nyt ved siden av en salat og for Ellisen sin del: en liten dæsj ketchup. Vi laget paien melkefri i går ved å bruke soyamelk (kokosmelk fungerer også strålende!) og manchego (saueost) på toppen. Hvis du ønsker kan du stikke bunnen full av hull med en gaffel og forsteke den på 2grader i cirka minutter.


Mens deigen hviler og avkjøles lager du paifyllet. En god smakskombinasjon er asparges, skinke og sopp, men paien kan også fylles med mye annet godt. Servert sammen med salat er pai en god middag.


Glutenfri pai med bacon

Vi har noen som ikke spiser gluten i vår familie, så da er det greit å lage glutenfri pai til alle. Det går også fint å lage paien melkefri. Sist jeg skulle lage pai hadde jeg veldig dårlig ti så da valgte jeg en kjapp løsning og droppet paibunnen.


Krydre med salt og pepper. Hell eggeblandingen over og dryss ost på toppen. Server paien nystekt eller lun, gjerne med en go frisk salat ved siden av. SØT PAI - ELLER TERTE. Tilsett gram melis, eller juster mengden etter din smak, og lag en deilig pai fylt med sesongens bær og frukt.


INGREDIENSER I GLUTENFRI PAI -MIKS. Fra sertifisert økologisk jordbruk. Nå er solbærene modne. Det blir en glutenfri og vegansk pai med solbær, fylt med mandelkrem og med solbærlokk.


Hvis de som skal spise kaken, tåler gluten og egg, er det lett å bytte tilbake til hvetemel og egg (se kommentarer i slutten av innlegget)). Pai med paprika og geitost (ca. porsjoner) Røkt skinke, chèvre og paprika er gode smaker i denne avlange paien. Glutenfri paideig med skinke og frukt. Fyll: 1g geitost, chèvre krukke fersk basilikum 3g grillede paprika fra glass 1g røkt skinke i skiver egg dl kremfløte salt og pepper.


Glutenfri pai med bacon

Sett ovnen på 175°. Legg løk, marikåpe, bacon og soltørka tomat på paibotnen. Visp saman egg og mjølk, ha i salt, peppar og kvitløk i små bitar. La kvile i ti min, server med godt brød og salat. Pai smakar enda betre dagen etter!


Med grov bunn og digg fyll blir det sunn, velsmakande og god middag som heile familien vil like. Middagspai passer like godt kvardag som helg, og med eit par grep kan paien klargjerast kvelden i forveien, slik at det berre gjenstår steiking rett før servering #128578; Dagens variant er med kylling, bacon og brokkoli, og blei skikkelig god. Denne er tilogmed fin å bruke kjevle på, det er nemlig ikke selvsagt med glutenfrie deiger. Sikt mel i en bolle eller kjøkkenmaskin. Slik lager du pai med mandelmel og pesto: 1. Føles deigen klissete, så bruk mandelmel på hendene.


Stek bacon og purre lett i stekepannen og ha det over i paibunnen sammen med revet ost. Fordel Norzolaen i små klatter her og der. Visp sammen crème fraîche og egg, og smak til med salt og pepper.


Hell blandingen over i paibunnen og stek paien ved 1grader i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg