mandag 31. juli 2017

Morsomme oppgaver for barn

Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Her kan du laste ned og printe ut mange morsomme oppgaver til barna , perfekte til bursdag eller til en annen dag de vil ha det gøy.


Du kan laste ned oppgavene enkeltvis eller en pakke med alle oppgavene samlet, alle filene er enkle å printe ut hjemme. Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av? Her er gåter for barn som liker å gruble.

Slik får du barna ut av døren igjen og igjen. Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen. Heksa skal ta de frie barna. De barna som blir tatt, må sette seg ned og blir først fri igjen når et fritt barn løper bort til dem og gir dem en kompliment. Tips: be barna komme med nye komplimenter hver gang.


Hvis mange barn er med på leken, kan man ha flere hekser. Forslag til oppgaver som kan utføres i naturstien til barna. Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag.

På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Og hvem sier at bare barn må delta? Hinderbaner er morsomme for barn i alle aldre.


En god hinderløype lar barna balansere, krype under og over hinder. Aktiviteter for barn til utskrift. Arbeidsoppgaver å skrive ut. Innføring og oppgaver laget av læreren Kitty Mezetti. Oppgaver fra Møller kompetansesenter Øvingsmateriale laget spesielt for døve barn på mellomtrinnet i grunnskolen.


Kan brukes til elever med læringsvansker, elever med norsk som andrespråk, osv. Velg fag i rammen til venstre. Puzzlemaker Lag arbeidsark og puslespill som kan skrives ut. Hvert av lagene får utdelt hver sin dorull (eller enda flere hvis man skal lage virkelig morsomme mumier).


En av deltagerne på hvert lag får rollen som mumie. Når personen som leder leken gir signal skal de resterende deltagerne på lagene forøke å lage en inntullet mumie ved hjelp av dopapiret de har fått utdelt. Løs morsomme oppgaver om barns rettigheter!


Kryssord og andre nøtter. Alle gåtene har svar.

Trenger du noen enkle og morsomme gåter til barn med svar? Leter du etter morsomme spørsmål til quiz for barn ? Her har vi samlet morsomme quiz-spørsmål med svar. Spørsmålene passer for barn i alle aldre.


Hvis det er noen oppgaver du ikke får løst eller ikke forstår, så bare send meg en mai. Denne morsomme leken kan gjøres både utendørs og innendørs. Barna deles opp i to like store lag, og stiller opp på en rett rekke 2-meter ovenfor hverandre (alt etter hvor stor plass man har tilgjengelig).


Forbehold: Selv om vi har gjort vårt beste for at all informasjon og alle quiz-spørsmål skal være korrekt, så kan det forekomme menneskelige feil. Kontakt oss gjerne om du finner noe som er galt i spørsmålene, så skal vi få det rettet på snarest. Morsomme ideer å spinne videre på. Dette er rett og slett et knippe gode ideer som kan gi elevene lyst til å skrive: Hva ville du gjort hvis du kom over en usynlighetskappe ? Du er utenfor butikken sammen med tre venner.


Før du vet ordet av det har det blitt laget en avtale om at dere skal gå i sammen og stjele godteri. Barn og unge bør være fysisk aktive i minst minutter hver dag. Minst tre ganger i uken bør det legges til rette for aktiviteter med høy intensitet som gir økt muskelstyrke og som styrker skjelettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg