onsdag 5. juli 2017

Emmaljunga nxt60

Emmaljunga nxt60

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom barn och familj. Hitta rätt produkt till rätt pris. Er du ute etter en kompakt og lett barnevogn beregnet på storbyliv? Are you in need of a compact and urban stroller – but still want a spacious fully lie flat and reversible seat?


NXTF offers you a compact and lightweight chassis and at the same time fantastic driving comfort. Er du ude efter en kompakt og let barnevogn til storbyen? Perfekt för dig som söker en kompakt och lätt barnvagn,. Emmaljunga Edge Duo. Ergonomisk seteenhet for en behagelig trilletur.


Reversibel seteenhet. Vognen tar veldig liten plass i bilen och har justerbart håndtak for å passe foreldre med forskjellig lengde. Understell og liggedel har lik utforming for begge varianter.


Emmaljunga nxt60

Justerbart fjæringssystem gir vognen fantastisk trillekomfort. De første seks månedene bruker du den lune og romslige babybagen (selges separat). Trenger du en kompakt og urban vogn – men fortsatt med et romslig,. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer.


Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. NXThar ergonomisk sittedel. HOW IT WORKS - CHAPTERS: 0:- The Carrycot 0:- The Carrycot hood 1:- Stroller Chassis.


Emmaljunga nxt60

Tidløs og ergonomisk design gjør vognene klare for eventyr. I løpet av de første månedene bruker du den koselige og romslige bagen. Et kompakt og lett.


Denne barnevognen er det perfekte valget for de som går på blandede flater, men hovedsakelig på asfalterte veier. Se barnevognene som er best i test! NXTOutdoor har mange gjennomtenkte funksjoner som gjør trilleturen til en fornøyelse når det kommer til komfort.


Emmaljunga nxt60

Vær oppmerksom på at denne varen kun er tilgjengelig i følgende butikker: Slependen, Ski, Jessheim og Stavanger. Gjør det lettere å bremse barnevognen mens du bruker flip flops. NXTDuo kombivogn med Outdoor Air understell, komplett med ligge og sittedel. Dette er en kompackt og lett vogn som passer perfekt for deg som bor i byen. Kombivognen har en romslig bag, som er enkel å klikke av vognen slik at den kan bæres med barnet.


Bagen har vaskbart innertrekk og en liten rygg slik at barnet også kan sitte litt i baggen. Efter många år av barnvagnskörande har jag insett att det finns en grej jag verkligen inte kan kompromissa me och det är det väldigt luddiga begreppet körkänsla. Gjør det enkelt å installere din spedbarnsbærer på barnevognen. TA KONTAKT MED OSS FØR BESTILLING AV EMMALJUNGA ! Selv om varen er på vår nettbutikk betyr det IKKE at varen er på lager.


Kjøpte ikke med bag, men gikk rett over på sportsdelen og rett og slett elsker vognen. Den er liten og lett, men allikevel mer enn stor nok plass til min gutt som er ganske lang. Han er år nå, og har vel vogna helt til han ikke trenger den mer.


Vogna er lett å trille, og vi har brukt den både ut på tur og i butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg