torsdag 20. juli 2017

Bæremeis littlelife

Bæremeis littlelife

Finn bæremeis til din neste tur online til attraktive priser hos Widforss. Godt utstyrt med blant annet en avtagbar del som kan fungere som liten sekk. Trepunkts sikkerhetsreimer som festes i en godt utformet sitteplate som går godt opp i fremkant og gir bra stabilitet.


Bæremeis littlelife

We’ve poured years of technical know-how into our child carriers. Not only do they allow parents to retain their freedom to explore, but also to share the experience with their precious cargo. Den er Littlelifes toppmodell, og er designet for både lange dager på tur og familieferie. Shop here to get your kids outdoor and safety accessories including kids backpacks, toddler backpacks, child carriers, kids suitcases and harnesses.


I en bæremeis får barnet orksterplass i naturen og kan ta inn naturen i trygge og komfortable omgivelser. En bæremeis skal være både soli komfortabel og trygg – både for barn og bærer. Våre bæremeiser gir maksimal støtte til bærer og kan justeres på flere områder, slik at den passer perfekt til din rygg og skaper en rolig og stabil sitteplass for barnet. Mer om Voyager SChild Carrier fra LittleLife Voyager Ser kåret til beste allround bæremeis i Forelde og barn.


Dette er bæremeisen for korte og lengre turer. Meget god bærekomfort og et anatomisk sete med 5-pungts belte for barnet. En skikkelig god allround bæremeis.


Allsidig og komfortabel bæremeis med fullt justerbart bæresystem, polstrede skulderstropper og bevegelig hoftebelte. Bæremeisen har også en avtakbar dagstursekk. Anatomisk tilpasset sitteplass. En god bæremeis vil gjøre turopplevelsen bedre for både barn og voksen.


Se etter en bæremeis som har regulerbar rygg slik at den både passer til mor og far, og med en støttende bøyle som gjør at bæremeisen står stødig når du setter den fra deg. Topp bæremeis spekket med smarte funksjoner for både barnet og foreldrene. Se beste pris på LittleLife Voyager Sbæremeis.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bærekapasitet 20kg, Sammenleggbar,. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Selv om det etter hvert er blitt et greit utvalg av bæremeiser har butikkene ofte bare et par ulike modeller inne i butikken.


Bæremeis littlelife

Selv om alle de bæremeisene i denne testen absolutt kan brukes på korte turer og er sikre nok, bør du dra litt rundt for å se på ulike typer og ikke minst prøve dem på ryggen. Sikker bæremeis for deg og ditt barn. Du skal kunne stole på at din baby sitter sikkert i bæremeisen. Foruten sikkerhet skal det også være bekvemt for både barnet og for deg som bærer.


Carrier Foot Stirrups for bæremeis Ekstra støtte for Littlelife bæremeis. Poco AG bæremeis Osprey Poco AG bæremeis gir høy komfort både for. Dette produktet er dessverre ikke lengre tilgjengelig for kjøp. Vi beklager ulempen dette medfører, og ønsker deg velkommen tilbake. Den er ganske strippet for unødvendige detaljer, men har beholdt svært enkel justering av rygglengden og hoftebelte.


Bæremeis littlelife

Noe som er praktisk om ikke begge foreldrene er like høye. LittleLife har i over år spesialisert seg på turutstyr rettet mot barn. De er mest kjent for sine meget populære bæremeiser.


Sett igjen barnevogna hjemme og ta med den lille på tur. LittleLife Ranger Child Carrier Accessory Pouch, utstyrslomme Avtakbar utstyrslomme for Ranger bæremeis. Praktisk for oppbevaring av verdisaker og medbrakt utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg