fredag 14. juli 2017

Meny tilbud

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Handle matvarer på nett og få MENY -kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem! I tillegg har de sin 1 fornøydgaranti. Dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap. Klik dig igennem avisen og få tilbud og inspiration til både de travle hverdage og weekendforkælelsen.


Meny tilbud

Læs tilbudsavisen fra MENY og få tilbud og inspiration til travle hverdage og weekend. Meny tilbud finner du på Tiendeo! Jeg vil også motta kataloger fra Supermarkeder kategorien. Denne formen samler inn dine: navn, e-post, kjønn og by.


Sammenlign alle Supermarkeder rabattene og spar penger! Dataene vil bli brukt til å sende deg regelmessige e-poster med personlig utvalgte tilbud. Du kan enkelt endre eller slette informasjonen du har angitt i innstillingene for din profil. MENY er hele Danmarks supermarked og byder hver uge på gode tilbud på alt inden for mad- og dagligdagsvarer.


Meny tilbud

Selvom kæden er relativt ny på markedet herhjemme, har de haft stor success med deres koncept de senere år. Som Trumf-medlem hos MENY mottar du personlige tilbudkuponger på varer du kjøper ofte. Disse gir deg rabatter eller andre gode tilbud hos MENY.


Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi kan sende deg e-post med gode tilbud og annen relevant informasjon. Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på linken nederst i e-posten. KöD Oslo er både romslig og hyggelig. Her har vi plass til x antall gjester. Er dere et mindre selskap har vi mulighet for å dele opp lokalet på forskjellige måter og dermed gjøre lokalet og stemningen mer intim.


Meny tilbud

Chef Meng og hans team leverer menyer basert på Hakkasans signaturretter i herlig samspill med norske råvarer av ypperste kvalitet. Experience og Escape menyene er designet for å oppleves sammen, med deleretter som blir servert kontinuerlig fra kjøkkenet av din servitør. Menyen inneholder et utvalg av antipasti, småretter, pizza, en hovedrett fra vår Jospergrill og en søtsak til slutt. Maten deles på bordet og kommer i omganger. Slik vi liker det best.


Taste your way through our favourites! The menu is a selection of antipasti, snacks, pizza, a main course from our Josper grill and a sweet treat. Mattilbud samler de største matvarekjedene i Norge. Finn dine nærmeste daglivarebutikker og velg den som har de beste tilbudene.


Vi leter automatisk gjennom alle butikker og produkter på Prisjakt for å finne dem som kan ha en ekstra god pris akkurat nå. Prosentangivelsen viser hvordan den laveste prisen ble endret den siste uken, ikke endringen i en bestemt butikk. Vårt kjøkken serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.


Lokalitetene innbyr også til mindre og intime arrangementer. Les ukens kundeavis her Se ukens tilbud her Bli medlem i vår kundeklubb Bærekraft og milj. Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg.


Meny tilbud

Det enkle er ofte det beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg