torsdag 27. juli 2017

Enkel middag

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Enkle middager Nyttårsmeny 17. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet.

Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av. Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på.


Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Her er tips til måltid du lager på rekordtid.

Perfekt i en hektisk hverdag! RECEPT Enkel middag. Ibland finns varken tid eller ork till att laga överdådiga middagar. Då är det bra att ha några enkla recept på middagsrätter som inte tar allt för lång tid att fixa till.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Enkel og rask middag med kjøttboller Kjøttboller er populært blant både små og store. Med våre ferdige og ferske. I MENY har vi vårt eget Laug som jakter på de gode smakene og har et brennende engasjement for å finne unike produkter som skal få MENY Anbefaler stempelet på seg.


Dra dette ikonet ned i den grå kalenderlinjen nederst på siden. Klikk på “handlelapp” oppe til høyre for å generere innkjøpsliste til dine valgte oppskrifter. Middagsplanleggeren. Her er oversikten over alle middagene du har planlagt.


Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager.

Brokkoli har et skyhøyt innhold av C-vitamin og det skal ikke mer enn gram brokkoli til for å dekke anbefalt dagsbehov. Hvis du trenger C-vitamin og inspirasjon til en enkel og sunn middag , anbefaler vi denne gode brokkolisalaten som kan lages på bare minutter. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? De trenger ikke å være vanskeligere, men tar gjerne mer tid. Eksempler kan være pai og pizza – som krever en bunn og ulikt fyll. Disse oppskriftene bør falle i smak hos de fleste barn.


Dessert til forrett Elna Høyer-Dahl (41), redigerer og mamma. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti bolognaise som fyll.


Foto: MATPRAT Vis mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg