torsdag 13. juli 2017

Smalt spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. La deg inspirere av våre spisebord i ulike design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil.

Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Spisestuebord med plass til alle.


Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Fem spisebord du kan lage selv!


Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord. Da har du nemlig muligheten for å utvide antallet av sitteplasser uten, at du må kjøpe nye bord. Du kan med et spisebord med uttrekkk lett forvandle spisebordet ditt til et eksklusivt festbord. Et fire meter langt spisebord vil derfor okkupere unødig mye plass i stua, og er en dårlig idé dersom du er ute etter å utnytte plassen mest mulig effektivt.


Et svar på denne utfordringen er spisebord med uttrekk, altså bord som kan forlenges ved å legge i ekstra bordplater. Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer. Smarte møbler for barn.


Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn.

Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. Et spisebord er mer enn bare et møbel. Uansett hvor i livet du er akkurat nå, vil du få glede av et eksklusivt og individuelt spisebord.


Bare tenk på alle timene du allerede har tilbrakt ved spisebordet ditt. Et flott design vil forsterke den gode opplevelsen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. God dekorasjon vil hjelpe til, sinnstilstand den beboere du en lykkeligere person.


Stue dekorere kan gjøres de fleste medlemmer av familien og tilpasset til dine design av ofte huset. Her finner du flust av spisebord til hjemmet. Bordet er det perfekte samlingsstedet for hele familien og når du har besøk.


Handle trygt på jotex. Hadde hadde gjester her forrige helg, og det var nesten ikke plass til alt på bordet, tenker da på mat med tilbehør. Jeg skal flytte inn i ny leilighet snart, og har et lite problem med kjøkkenbord. Kjøkkenet er ikke så bredt, noe som gjør at vi ikke kan ha et bord på cm.


Vi har Arne Jacobsens Syvern stoler, og vil gjerne ha et hvitt bord med stålbein. Det traditionelle spisebord er blevet et multifunktionelt møbel, som vi bruger i mange sammenhænge. Alt fra den daglige middag, lektierne, brætspil til den gode snak med vennerne. Et rundt bord bliver hurtigt et naturligt centrum i rummet, mens det anvendelige spisebord med udtræk eller tillægsplade sørger for plads til alle.


Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så bordet ikke optager for meget plads i spisestuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg