torsdag 6. juli 2017

Møllerens glutenfri vafler

Last ned vårt gratis glutenfrie oppskriftshefte. Gå for en sunn start på året. Møllerens Mirakelmel, FIBRA Fullkornshvetemel, FIBRA Fullkornsspelt og 4-korn blanding bidrar til både smakfull og sunn bakst. Vi i Møllerens jobber kontinuerlig med å utvikle produkter som er laget av sunne og. Ellers har vi helt ny glutenfri produktserie på gang, men det kan jeg ikke si noe om enda, avslutter Solbakken hemmelighetsfull.


Med ansatte som har slik stolthet og passion for arbeidet sitt som Halvorsen og Solbakken utstråler, er jeg overbevist om at Møllerens glutenfrie gull vil fortsette å imponere med spennende nyheter og smak for norske ganer også i fremtiden.

Pisk sammen egg og sukker. Vaffel Ferdigstekt. Glutenfrie vafler smaker best nystekte. Merk deg at vaffelrøren skal være tynnere enn det vanlig vaffelrøre pleier å være.


Du må også bruke mindre vaffelrøre per vaffel fordi deigen sveller under steking. Pass steketiden nøye! Da er de sprø og lekre.


Etter at de har stått en stund blir de litt seige, og er ikke fullt så gode. Her er oppskriften på gode vafler uten gluten.

En vaffelrøre trenger altså ikke lages med hvetemel. Disse sprø vaflene lages med maisennamel. Hvis du ønsker kan du tilsette litt glutenfri havregryn i røren. Verdens beste glutenfrie brownies. Det var tilbakemeldingen jeg fikk fra en leser som hadde prøvd denne oppskriften.


Og jeg må si meg helt enig. Nei, dette er vaffelens svar på luft! Dette er imidlertid testens billigste vafler , med en plate-pris på kroner. Jeg bruker TORO glutenfri fin kakemiks. Smak til hvor søte vafler du ønsker.


Jeg synes ikke det er noe godt om vaflene blir for søte, men om du liker veldig søte vafler kan du prøve med ss til. Ca ts sukker (smak til) Slik gjør du. Mel og bakeingredienser – kakemikser m. Ved å bli medlem i NAAF støtter du en god sak og får mange gode.


Med glutenfri melblanding og flytende Melange har du sprø og deilige vafler på en, to, tre! Perfekt når du har lyst på noe godt i en fei. Møllerens glutenfri boller er et godt alternativ for deg som ikke kan spise vår tradisjonelle bolleblanding Møllerens Boller er nordmenns soleklare favoritt.


Nå får du også den gode smaken av Møllerens Boller som glutenfritt alternativ!

Smelt smøret og avkjøl. La røren svelle i ca. Vi ville prøve ut norske oppskrifter på vafler men god melk er himla dyrt her og produktet er for den vanlige mann i gata.


Bland i egg og avkjølt smør. Derfor prøvde jeg ut din oppskrift. Resultatet ble veldig bra. Byttet ut halvparten av vannet med kokosmelk og de ble om enn enda bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg