tirsdag 4. juli 2017

Babyteppe oppskrift lett gratis

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI! Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14. Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID! Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis. Hvor mange masker skal jeg legge opp til et babyteppe i baby.


Jeg vil absolutt anbefale Mor Åses babyteppe (eller noe sånt). Du trenger bunter Merinoull og pinner nr 6. Oppskrift og garn fås bl.

Legg opp ca 1masker og strikk rett så lenge du har garn :-) Evt kan du hekle kant rundt til slutt. Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser. Chevron-mønster er framleis hot, dette superfine teppet har eg lyst å strikke!


Gratis oppskrift : Chevron baby blanket. Purl Soho Chevron baby blanket. Soft as a cloud baby afghan – gratis pdf- oppskrift på nett! Last ned strikkeoppskriftene som PDF – helt gratis ! Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper.


De aller fleste er gratis. Leine baby – jakke i hullbordstrikk. Press og strekk arb lett fra vrangen. Lue: Legg opp lm med rosa, ta sm til en ring med kjm.


Strikkeoppskrifter fra Stine Oksvold Design. Ypperlig til turbruk.

Gjerne legg ved link til ferdige te. Ved fargeskiftene, strikk siste maske stramt før fargeskiftet ganske stramt og gjør tilsvarende med første masken i ny farge, trekk gjerne litt ekstra i garnet. Garnfargene tvinnes om hverandre ved hvert fargeskift, slik at det ikke blir hull (som vist i videoen).


Ente opp med dette teppet, har gjort mine egne endringer underveis. Jeg merket meg også at det ble mye googling for å forstå de forskjellige maskene, og generelle råd. Langlue og tykt volangskjerf.


Du kan selvsagt bruke andre farger. Siden det begynner å bli kaldt i været, for ikke å snakke om tid for å nøste opp julegavene snart, er det all grunn til å tro at mange har begynt å plukke opp strikkepinnene igjen. Utvalget av strikkeoppskrifter er aldri dårlig, men det er ikke nødvendigvis så lett å finne gode mønstre som samtidig er gratis. De enkleste mønstrene våre kaller vi Easy-mønstre. Easy betyr at dette er oppskrifter eller mønstre som er enkle å følge.


Mønstrene er delt inn i kategorier. Og det er nok mange som har kunnet tenkt seg å strikke et slikt babyteppe , og som har forsøkt å studere mønsteret, for om mulig klare å lage noe liknende selv! Men det er nok ikke så lett , selv ikke for en som har strikket mangt et babyteppe tidligere! Men nå kan du faktisk få gratis oppskrift hos det danske Hjemmet - se her!


Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull. Her får du oppskrift og garn til å strikke ditt eget babyteppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg