fredag 14. juli 2017

Transportveske barnevogn

Transportveske barnevogn

Gratis gaveinnpakning - kjøp på nett og bytt i butikk! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov. Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Se alle modeller og sammenlign priser fra flere butikker. Levering uten toll og mva!


Kjøp allt for baby och barn! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Uppababys Travelbag garanterer en sikker og trygg reise for din VISTA vogn. Om man skal ut å reise, kanskje spesielt med fly, kan det være fint å ha en egen transportveske til barnevognen, så den kommer frem i god behold. Vi har et kjempfint utvalg av praktiske transportvesker til barnevogner!


Godkjent som håndbagasje på fly (utviklet i samarbeid med norske flyselskap) og passer til nesten alle vogner. Tiny Travel Transportbag Trille Buggy Bag er en praktisk transportveske for barnevogn og passer perfekt til paraplytriller. Vesken har en lang glidlås slik at du enkelt og greit kan pakke ned barnevognen din. Laget av holdbart, rivesikkert og holdbart materiale som dessuten er vannavisende. Utstyrt med bærehåndtak.


Transportveske barnevogn

Mål: L1x Hx B30cm. Du finner også andre Vogntilbehør produkter fra UPPAbaby hos Lekmer. Joolz Traveller Transportveske.


Beskytter din barnevogn mot smuss og riper, og har to hjul som forenkler når de er på reisen. Babyzen Transportveske. Praktisk transportveske med bærerem som beskytter vognen din på reisen. Vesken har også et feste på baksiden så den kan festes på håndtaket til en rulleveske. Stor lomme på framsiden.


Vesken har åpning øverst for skulderremmen så du kan fortsette å bære vognen over skulderen når den ikke er i bruk. Når transportvesken ikke er i bruk kan den rulles sammen til en flat, kompakt pakke som passer i. Vesken er skikkelig praktisk når dere skal ut å reise, og den kan bæres både som en ryggsekk og som en bag. Tilvirket i lett, slitesterkt materiale.


Hauck Bag Me Transportveske til barnevogn på pinkorblue. Slitesterk nok til å oppbevare vognen din når du er på reisefot. Kobbe Transportveske.


Transportveske barnevogn

Vær oppmerksom på at noen flyselskaper tar et ekstra gebyr. Barnevogn kan tas med. For å beskytte vognen på flyreisen kan du bestille en transportveske mot ekstra kostnad på skandinaviske flyplasser. Pris ca NOK (kan variere).


Hvis du gjerne vil beskytte barnevognen eller trillen ekstra godt på flyreisen kan du bestille en Airshell, som er en lett og robust transportveske. Du bestiller den på Airshells egen hjemmeside og får den utlevert på tre av de flyplassene som Sunclass Airlines flyr fra i Norge: Oslo Gardermoen, Stavanger Sola og Sandefjord Torp. Holdbarhet og stabilitet er viktige faktorer å ta hensyn til når man skal velge barnevogn. Velg en vogn som har vind- og vanntette tekstiler, og som tåler det nordiske klimaet.


Sjekk hvilke behov du har, slik at vognen er optimal for offentlig transport, leilighet uten heis eller ulendt terreng og mye turgåing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg