onsdag 26. juli 2017

Hundebur bil

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Super bilferie med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Hundebur eller sele? Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret. Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen.


Hvilket hundebur passer til min bil ? Generelt kan man si at hundebur er laget til stasjonsvogner, men produsentene har heldigvis begynt å få opp øynene for at det ikke kun er folk med stasjonsvogner som har bruk for hundebur. Videre så har vi etterhvert ganske god erfaring med hvilke hundebur som passer til de forskjellige bilmerkene. Når du reiser med bil er det viktig at også hunden er forskriftsmessig sikret.


Det beste er å bruke en hundeboks eller et hundebur som er spesielt designet for bruk i bil.

Her finner du et variert utvalg av bokser og bur for bil. Stort utvalg av hundebur til bil , blant annet fra Dogman og Herkules 4Pets. Lynrask levering helt hjem på døra. Fri frakt over 49- Bestill på Dyrekassen. Sammenleggbare bilbur er ikke godt egnet for bruk i bil , da det er økt risiko for at de vil kollapse ved et sammenstøt.


Vi anbefaler å bruke sammenleggbare hundebur hjemme eller på hundestevner, da disse burene er ideelle som et trygt sted hunden kan trekke seg tilbake og få være i fred. Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din.


Vi har et stort utvalg av hundebur til bil. Bilbur fra Herkules er et trygt og godt kvalitetsvalg når du skal velge hundebur til bilen. Herudover så har vi efterhånden ret god erfaring med hvilke hundebure der passer til de enkelte bilmærker. Vi lager bur til de fleste bilmodeller.


Din hund må være sikret når den er med i bilen. Et hundebur kan kan gi dyret et sted å trekke seg tilbake i hjemmet, eller beskytte under transport. Når du er på utkikk etter et hundebur til bil bør ikke buret være for stort, slik at den firbeinte ligger stødig. Med denne konfiguratoren fra 4Pets, kan du finne riktig størrelse bur til akkurat din bil.


Plassering av hundebur i bil.

Helt inntil ryggen på baksetet er den absolutt beste og tryggeste plassen. Det har også kommet mindre og trygge bilbur ment for plassering i et sete. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Fornuftige hundeeiere sikrer sin hund forsvarlig i bilen. Vår dyrebutikk fører et meget stort utvalg av Herkules hundebur spesielt tilpasset til bil.


En løs hund i bil er ikke trygt. Det er ikke påbudt å sikre hunden i bil , men det er påbudt å sikre all last forsvarlig. Spesialtilpassede hundebur. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker. Når dere reiser med bil må man for eksempel sørge for at hunden er sikret om man skulle bremse hardt, ved å bruke et hundebur eller sikkerhetssele.


Om dere skal ut og fly har hvert flyselskap egne regler for tillatte størrelsr på hundebur og transportvesker. Informasjon finner du hos respektive flyselskap. Begge brukes til å transportere din hund sikkert, fra A til B. Den vesentlige forskjellen er imidlertid at du enkelt kan ta transportkassen ut av bilen og ta den med deg på bussen eller på toget i stedet for.


Et transportbur er mer stasjonært, men kan til gjengjeld brukes som hundebur for en kortere periode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg