fredag 7. juli 2017

Strikke bokstaver på lue

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Strikke instruksjoner for bokstaver Strikking er en produktiv og hyggelig tidsfordriv for mange. Hvis du er bare å lære å strikke , kan det være lurt å prøve lette en lue eller skjerf med en innledende eller noens navn.


I disse strikke og hekletider er det på sin plass med et aldri så lite tips! Ordet består av vokaler og konsonant.

Dåpskjole med bokstaver og lue. For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere. Dette er Jorids tredje bok, og denne ganger får du oppskrifter på votter, vanter, luer, sokker og leggvarmere til barn i alderen til år. Her er det sett med matchende design i herlige, fargerike mønstre med motiver barn er glad i, som kjøretøy, bamser, katter og ponnier. Masketall på restegarnslue i Smart: masker.


Denne lua er til sjuåringen som så ei lignende lue i en butikk og bare måtte ha den! Men denne mamman kjøper ikke luer, selv om sjuåringen ikke hadde noen tro på at jeg klarte å strikke akkurat sånn lue. Arribasokker-gratis grunnoppskrift på sokker strikket fra tåa og opp.

Arriba Uglestrømper-lange arribastrømper med uglemønster øverst. Her er forresten adressa hvor jeg fant mønster til bokstavene jeg brukte. Egentlig beregna til korssting, men k. Det var mange artige her!


God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. Vi har brukt dobbel tråd av garnet Arwetta Classic på pinne 5. Her kan du helt velge farger og garn selv. Jeg strikket i Nepal garn fra drops og syns jeg har fått en fin god varm lue.


Lua er lettstrikket og en god start for de som eventuelt ikke har strikket mye i mønster før. Den orginale oppskriften har skriften Force Awakening på seg, men jeg valgte endre dette til May The Force Be Whit You. Du nevnte i et nylig innlegg at din lokale garnbutikk var nedlagt, men at du hadde kjøpt Lettlopi.


Jeg er på jakt etter et sted som selger det i Norge, gjerne i Oslo, og lurer på om du vet noe om hvor det kan finnes - jeg mangler etpar nøster til en liten genser :-) På forhånd takk, Eli W. Små barn blir som oftes veldig varme rundt halsen og spesielt hodet, da kan det være godt å strikke hals og gjerne lue i et mykt og godt garn. Merino er et godt alternativ. Huden på et barns hals er veldig tynn og sart dvs de tåler mindre enn oss voksne og dette kan irritere veldig når de blir varme.


Se alle våre strikke -oppskrifter. Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen ok. Lue og votter i Alpaca.

Kort innføring i grunnleggende strikking: hvordan legge opp masker, strikke rette og vrange masker. Lær å strikke sokker på minutter. Moster Johanne 147views. Strikkeoppskrifter for luer og hodeplagg finner du i denne seksjonen. Håper du finner en lue du vil strikke.


Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Strikkefasthet: m glattstrikk på p nr = cm.


Sjekk strikkefastheten ved å strikke en prøvelapp. Forkortelser: M = maske, p = pinne, r = rett, vr = vrang. Oppskriften ble først publisert på Tusen ideer.


Luen strikkes rundt og rundt, på litan rundpinne eller på strømpepinnar. Den er strikka i dobbel perlestrikk, dvs. Desse omgangane utgjør dobbel perlestrikk og skal gjentas fram til felling. Velg Garn og deretter utgåtte garnkvaliteter.


Hei Anonym, Å strikke masker sammen fører til en reduksjon av masker, slik at lua vil ta form på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg