fredag 12. juli 2019

Rikshospitalets slankesuppe erfaringer

Kutt opp grønnsakene og kok alt sammen. Jeg brukte en stavmikser for å lage pure av suppa, etter at grønnsakene er kokt. Dette gjør at suppa ikke blir kjedelig, pluss at den da kan helles på termos. Folk som har prøvd den, har gått ned opptil kg!


Det danske rikshospitalets stoffskiftediett er navnet på denne ekstreme dietten. Selv om diskusjonsforumene viser til at sykehuset selv har sagt at den er en feiltakelse og at den ikke anbefales, så har tilhengerne av kuren sverget til den. Rikshospitalets stoffskiftediett. Sykehuset har imidlertid aldri frontet dietten offentlig. Tenker da på om det gjør at kuren blir ødelagt på noe vis man ike følger nøyaktig den oppskriften som står oppført mange steder.


Har funnet et par alternative oppskrifter, men tenker om det gå. Suppekuren kjører du annenhver uke til du er nede i ønsket vekt. Jeg var ferdig for uker siden og har mistet mange kilo til, tok en tur til legen og alt sto svært mye bedre til enn før. Legen fortalte meg at han kan ikke skjønne at folk tar så på vei pga denne dietten, da det ikke er så ulikt og faste i lang tid. Dette er en ekstremdiett, som har skapt mye diskusjoner på nett.


Hei Noen med erfaring av sykehusdietten? Er en suppe du kan spise hvor mye du vil av. Spiser litt frukt,grønnskaer og litt kjøtt de forskjellige dagene? Noen som kan dele erfaringer med meg?


Jeg lurer på å starte på den. Etter to dager våknet jeg av at jeg var så svimmel, og svettet noe enormt. Vi tilbyr produkter som engasjerer og gjør en forskjell i din hverdag. Velsmakende supper som hjelper deg ned i vekt. Kjøp på nett i dag!


Finn din favorittdiett. Besøk vår nettbutikk her! Vi har mange gode tilbud. Se våre spesialtilbud her! LYKKE TIL:) Den funka på meg. Tab op til otte kilo på en slankekur med slankesuppe.


Lyder det for godt til at være sandt? Rent faktisk har det vist sig, at du kan opnå store vægttab ved at indtage en kost kun bestående af suppe. Og så smager en suppekur jo faktisk bedre end en lang række pulverkure.


Svigermoren min prøvde denne i våres. Gikk kjapt ne følte seg veldig bra, men det er jo såpass spesilelt at man ikke holder på lenge ved siden av et normalt liv. Hun spratt da rett opp igjen i løpet av veldig kort tid. Udover at rense din krop og starte en varig fedtforbrænding af voldsomme dimensioner smager denne suppe faktisk ganske godt, synes de fleste.


Det, der sker, er, at din krop skruer op for forbrændingen, og det er det, der resulterer i et vægttab. Jeg går ud fra det er det samme som Rigshospitalets suppekur. Her er hvad ernæringsekspert Christian Bitz mener om kuren - og jeg er enig: Trods navnet har det sjovt nok intet med Rigshospitalet at gøre. Ernæringsfysiolog advarer mot dietten. Har du snart prøvet alverdens smarte slankekure uden det ønskede resultat?


Så har du ikke prøvet denne opskrift. På bare fem dage vil du tabe kilo, hvis du holder dig til suppekuren, der både mætter og er nem at lave. Se hvorfor du skal holde dig fra suppekuren. Vil du tabe dig og opretholde et varigt vægttab, så bør du undgå suppekuren. Energiandelen fra fett ligger på maksimalt prosent.


Mathiassen synes det er fornuftig at det er så mye som fire måltider om dagen, og at man kan fylle opp magen med grønnsaker, vann og mineralvann i løpet av dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg