tirsdag 9. juli 2019

Drikkelek 100 spørsmål

Leken er også kjent som Hvem i rommet, Snusboksleken, Kasteleken og Pekeleken. Drikkelek på vors er en kjent sak og skaper god stemning og tipsy deltakere! Drikkeleken 1Spørsmål er en gjenganger på flere vors, og jo flere deltakere jo bedre!


Denne leken går ut på at man skal kaste en gjenstand (dette blir ofte en snusboks, derav også et annet navn snusleken) til den man mener matcher spørsmålet. Anbefalt deltakere: 3- 100. En person starter med å si f. Jeg har aldri, aldri spist brød.


Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala hvem har oftest sex? Da skal alle peke på den personen de tror det gjelder. Også må den som blir pekt på av flest, drikke. Det er ingen fasit).


Så da trenger jeg mange sånne spørsmål , håper noen gidder :-) An. Pool Hunter - En lek jeg og kompiser kom opp med på en bursdagsfest. DRIKKELEK MED MARTINE LUNDE - Duration:.


Aleksander og jeg svarer på deres spørsmål - Duration:. Spørsmålet er for eksempel kanskje ganske forsiktig og lyder Hvem i rommet tilbringer. Selv om du altså kan bruke appen gratis, blir du veldig ofte oppmuntret til å kjøpe fullversjonen. Denne uken lanseres drikkelek -appen Børst.


Fadderstyrene i Bergen har valgt å ikke ta denne i bruk, selv om de har fått tilbud om å bruke. Og så skal vi svare på spørsmål som toastmasteren leser opp ved å rekke rett sko i været. Og jeg sliter med å finne på masse morsomme spørsmål ! Sett at det ikke er skuddår, hvilken dato er det 1dager etter nyttår? Hvor mange kilometer er 1(amerikanske) miles?


Heisann, er alltids noen som setter igang denne leken på fest og starter med utrolig kjedelige spørsmål. Jeg pleier som regel og fyre opp de spørsmålene som folk helst vil stille, men tørr ikke før litt videre utover. Etter at disse spørsmålene har blitt stilt står det helt stille for meg.


Finn laveste nettpris her. Var på fest i helgen, hvor spørsmålet var om man har laget sex tape, (da skulle man drikke om man hadde gjort det) og samboeren og far til mitt barn drikker. Blir helt paff, er jeg den eneste som syntes det er ekkelt! At faren til mitt barn har laget sex tape med en annen dame som lett kan ligg. P det passer for opptil personer, men da forutsettes det at man er litt raske og ikke somler så mye.


Morsom, enkel og klassisk drikkelek ! Nå trenger du ikke lenger bruke flasken for å leke flasketuten peker på, denne har samme prinsippet, spinn pilen, og den som pilen peker på må ta shoten. Garantert en stor hit på alle fester og sammenkomster. Enkel og rask å sette sammen, og enda enklere å ta fra hverandre igjen.


Samtidig kan du aldri være helt klar, siden du ikke kan vite hvilke spørsmål du får. Ifølge HR-konsulent Anne Gitt Distler er det spørsmål som går igjen i nesten alle jobbintervjuer - og de bør du øve på: - Mange overveier slett ikke hvilke spørsmål som venter før samtalen. Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne.


Når du besvarer disse ti spørsmålene i kategorien lett blanding så må du konsentrere deg. Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne.


Hint: Navnet på denne elven og gullrushet som fant sted her, har etterhvert kommet inn i dagligtalen som en vanlig betegnelse på store økonomiske oppturer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg