onsdag 3. juli 2019

Trampoline firkantet

Ledende leverandør av alle typer lekeplasser, lekeapparater og lekeplassutstyr! Bestill katalog her! Kontakt arkitekten her! Alltid stort utvalg og god service.


Se utvalget og kjøp online på P Lindberg. Velg riktig trampoline basert på størrelse, form, sprett, kvalitet og farge.

EXIT Toys oppfordrer, ja til og med utfordrer, barna til å leke ute og more seg. Trampoline - bestill online her - års garanti - fri frakt! Flere modeller tilgjengelige. Mange kaller også en rektangulær trampoline for firkantet trampoline.


Den vil gi deg høyere hopp samtidig som den absorberer mer landingskraft. Her er det hopperens øvelser som i større grad bestemmer landingsstedet. Erfaring tilsier at den også gir mer rom og plass til triksene enn en rund trampoline. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg.


Firkantet og nedgrav trampoline på salg.

Vi har stort utvalg av trampoliner i mange prisklasser. Skip to navigation Skip to. Vi vil, gjennom å produsere produkter med høy kvalitet, samt ha komponenter og reservedeler tilgjengelig, minske slitasje og unødvendig avfall og dermed bidra til en mer holdbar framtid. Markedets beste trampoliner Så morsomt at dere vurderer å kjøpe trampoline ! Vi selger kun trampoliner av meget god kvalitet, med optimale hoppeegenskaper.


Usikker på hva som passer best for deg? Nederst på siden finner du koblinger til mer informasjon. Her får man samme sprett-kapasitet som på de vanlige modellene, men samtidig en stilren trampoline ikke tar så mye oppmerksomhet fra hagen. Gjerne les vår kjøpsguide med tips og råd som hjelper deg å finne rett trampoline for deg og din familie.


Der er også mange fordele med en firkantet trampolin til nedgravning. Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg. Stort utvalg av runde og ovale trampoliner. Kjøp din trampoline i nettbutikken eller i vår butikk på Høvik.


Først og størst på markedet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Svært sikre trampoliner hvor fjærer og skarpe kanter er gjemt bort! Gi barna tilgang til en stor og fantastisk lekeplass i hagen, med både sikkerhetsnett og stige, så kan de hoppe, fly og gjøre kule triks på trampolinen i evigheter.


En trampoline i hver hage!

Er du glad i triksing og ønsker en trampoline for mosjon og mye gøy, er dette trampolinen for deg. Denne trampolinen er på hele x meter, så her er det virkelig plass til tøffe saltoer og andre triks. Foreldre vil at barna skal ha det moro, leke utendørs og kose seg.


Ingen ønsker stadig å bekymre seg for hvordan det går med barna. BERG tilbyr trampoliner med de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandardene. For hver hage finnes det en egnet trampoline som passer dine behov.


Stor og robust firkantet trampoline på x meter, med god sprett. Køb en firkantet trampolin for den optimale hoppe oplevelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg