tirsdag 23. juli 2019

Regnskapsmedarbeider uten erfaring

Vi er på jakt etter en ny regnaskapsmedarbeider hos oss, og har hatt intervju med to personer. Begge med økonomisk utdannelse (inkludert regnskap), begge med spennende erfaring , men uten praktisk erfaring fra regnskap. Hvor vanskelig er det å hoppe rett inn i regnskapsføring i en liten bedrift hv. Hei, Jeg lurte på om hvor mye lønn kan jeg forvente som regnskapsmedarbeider etter fullført semesters relevant fagskole utdanning? Jeg har ikke noe relevant høyskole utdanning eller relevant arbeidserfaring.


Synes det er vanskelig når jeg blir spurt på jobbintervju hva jeg forventer i lønn. Fikk 1i timen for et år siden, uten erfaring. Det siste året har jeg bare hatt 14 og synes det er ganske lite. Hvor mye kan jeg regne med å evt kunne få i en ny jobb?


Spørsmål fra Sunniva. Ligger under emnet. Fy flate for noen lønninger! Trist at det ikke skal lønne seg å ta en skikkelig utdannelse.


Surt for oss med mangeårig utdannelse i høyskole- og universitetssystemene, som ikke får mer enn knapt nok til salt i grøten. Dere som er kontoransatte, hvilken stilling og. Både erfaring fra bransjen generelt og erfaring i en konkret rolle vil kunne ha betydning. Ikke overraskende har begge typer erfaring innvirkning på lønnen man kan forvente som regnskapsmedarbeider. I følge Tekna tjener arbeidstakere med 5-års yrkeserfaring i snitt ca mer enn de med 0-års erfaring.


Hvis du leter litt f. Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Emnene er satt sammen slik at de gir deg kompetanse til å utføre regnskapet på en effektiv måte i dagens tempofylte arbeidshverdag. Regnskapsmedarbeider Beskrivelse. Du hadde heller ikke klart å føre et regnskap uten utdanning eller lang erfaring. Jeg tror ikke du vil få jobb som regnskapsmedarbeider uten utdanning.


Jeg hadde heller fått NAV til å sponse kurs på deg. Jeg er autorisert regnskapsfører og har tre år på høyskole. Felles for ovennevnte kriterier, er viktigheten av ståpåvilje, personlig motivasjon og egenhet.


Oftest vil det være flere kandidater uten relevant erfaring og da vil andre faktorer, som lærevillighet og motivasjon, spille en avgjørende rolle. I tillegg så tenkte jeg på dette faktumet: Det er langt flere arbeidssøkere nå som har høyere utdanning enn før, og således så er det mye vanskeligere å få seg feks en slik regnskapsjobb som den ano ahar uten å ha noe som helst slags utdanning eller erfaring. Det legges stor vekt på praktisk arbeid gjennom opplæringen, og studiet er bygget rundt arbeidsoppgavene en regnskapsmedarbeider utfører.


Det kan være vanskelig å vite hva man egentlig går til når man får jobb som regnskapsmedarbeider i et regnskapsførerselskap. Er man uten utdanning har man kanskje fått foten i døra fordi man allerede har noe erfaring som er relevant. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Jeg har litt formalkompetanse i regnskapsføring, men ingen praktisk erfaring så langt. Er det noen som kan svare på hva en regnskapsmedarbeider tjener i timen sånn cirka? Vår målsetning er å tilby fleksible og effektive bemanningsløsninger.


Med mer enn års allsidig erfaring fra bransjen har vi verdifull kunnskap om markedet og våre kunder og vet hvor viktig gode relasjoner er. Fra å ikke kunne noe om økonomi, vil du i løpet av utdanningen lære å utføre alle sentrale oppgaver innen regnskap og økonomistyring. Det passer godt til unge søkere uten mye erfaring. Det er et par skrivefeil i CV-en – dette er ikke bra selvfølgelig, men det viktigste er at helhetsinntrykket er at dette er jobbet med.


Legg også merke til at datoene er skrevet med både måned og år. CV med mer utdanning og erfaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg