torsdag 4. juli 2019

Væren stjernetegn

Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter mer på heder og ære enn på penger. Væren (stjernetegn ) Hopp til navigering Hopp til søk. Denne artikkelen omhandler stjernetegnet.


For stjernebildet, se Væren.

Illustrasjon fra en. Er du født i Væren ? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Væren (fra latin Aries) er et stjernetegn og et stjernebilde.


Mennesker født mellom 21. Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: Væren - stjernetegn.

I Store norske leksikon. Kjennetegn for Væren Væren er født: 21. Den typiske VÆREN er besluttsom og initiativrik.


Væren er den som ofte avslutter sine oppgaver mens andre fortsatt sitter og tenker over hvordan oppgaven skal løses. De er ofte utålmodige, spesielt hvis tingene går langsomt eller de blir møtt med motstand. Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22.


Den kvinnelige Væren er den kvinnen i zodiaken som er mest troende til å fri først, spesielt hvis mannen er treg. Og tidspunktet når hun frir, er omtrent så tidlig som du trygt kan vise dine følelser. Før det du tar en sjanse. Vær svært forsiktig med å nærme deg ei værjente. Hun ønsker å være lederen i kjærlighetsforhold.


For andre betydninger, se vær eller væren (filosofisk begrep). Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke.


Væren leder med hodet, lener seg fremover for fart og har fokus i det dem gjør.

Planethersker: Væren er det første tegnet i zodiaken og kjennetegnes ved spiren som trenger igjennom jordskorpen om våren eller med barnet som er i ferd med å bli født. Derfor knyttes dette tegnet. Det er ikke et sunt forhol hvis partneren din ikke gidder å svare på meldingene dine.


Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst. Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet. Personlighet: Væren er preget av en sterk personlighet. Stjernetegn som har forbokstaven v, enkelt og greit.


De er ofte hyggelige, kreative og fulle av idéer, og de har vanligvis stor selvtillit. De er ledertyper som bryr seg om urettferdigheten i verden, men de har også stort fokus på seg selv, og når ofte målene de setter seg. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene.


Væren er programmert til å stå først i enhver kø og kan konkurrere om de utroligste ting. Likevel er den ikke bevisst egoistisk men snarere impulsiv, den reagerer som et barn som utbryter ’Jeg først! Væren er den fødte eventyrer og kan nesten ikke vente med å komme seg ut og fram i verden.


Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg