mandag 22. juli 2019

Us oslo kino

Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.


Hele Norges filmportal!

Skip to main content Velg by. Nominert til Oscar! Beste skuespiller (Saoirse Ronan)! Kinoprogram - ODEON Kino. Bli medlem eller logg inn på Min side.


ODEON Oslo ligger midt mellom Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter! Her finner du kinoprogrammet for Sandvika, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen. Etter å ha gitt verden frysninger med grøsseren Get Out, er Jordan Peele tilbake med en ny skremmende film.

En familie reiser til strandhuset sitt for å tilbringe sommeren der. Turen vekker vonde minner for moren, Adelaide, som opplevde noe skremmende der som barn. Enkel online bestilling. Se hvor du kan gå på kino i Oslo.


Oslo har mange kinoer i Oslo sentrum, som viser et stort utvalg norske og utenlandske filmer. Her er siden for deg som vil gå på kino i Oslo og Akershus enten du er ung eller gammel, barn eller voksen. Som alltid har vi imidlertid barn, ungdom og barnefamilier i fokus på Aktiv I Oslo , også når det gjelder kinofilm. Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Valget blir lagret og du kan alltid endre by i toppmenyen.


I Oslo finner du en rekke kinoer med et stort utvalg av filmer. Vi gleder oss til å igjen ønske dere velkommen til gode filmopplevelser på Aker brygge. Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer info.


Medietilsynet setter aldersgrense på alle filmer som skal vises på kino. Velkommen til familiekinoen på Lørenskog. Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr. Brillene kan brukes på alle 3D filmer!


Vi viser norske filmer med norsk undertekst, så sant filmene kommer med undertekster.

Saga kino – familiens hus. Hva er dagens kinoprogram? Det gir oss en fin anledning til å møtes og gjøre noe hyggelig sammen. Film er best på kino ! Rosenborg kino er blitt til Sats, det synes jeg er spesielt sørgelig.


Særlig fordi det var en kino som gikk godt, og som det ikke var noe ønske om å legge ned. Men husleien ble for høy, og det fantes ingen politisk vilje til å holde den i live. Et annet skrekkeksempel er foajeen til Sentrum kino , ifølge Solbakken. Advarsel om Svindelforsøk.


Her deler han sitt beste kinominne, hva som kjennetegner den ultimate kinoopplevelse for ham, og hans tanker om hvordan fremtidens kino ser ut. Basert på statistikk og annet tilgjengelig materiale, utarbeider vi analyser knyttet til kinobesøket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg