onsdag 17. juli 2019

Dikt om kjærlighet og livet

Dikt om livet – av 20. Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. Trenger du et godt sitat? Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar.


Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien.

Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på. Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan!


To må man være om livet skal lykkes, to når vårt kjærlighets tempel skal bygges. Velkommen inn i livet. Vi lever ilag Håp Mitt liv Vennskap Vennskap Tenkte flere ville like dette diktet som er funnet på internett:) Forlatt igjen Håp Frossen pust Kjære deg Jeg skal stå opp Bestevenner What is a true friend?


Vakre dikt vi har brukt i bryllup, om kjærlighet , samhold og nærhet. Et dikt kan sette ord på følelsene og gjøre bryllupet ekstra spesielt.

En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere,lykke, kjærlighet ,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. Vi blir født alene, og vi dør alene. Ekte kjærlighet er når den andre personens lykke er viktigere enn din egen. Livet er kjærlighet.


Og hvis du går glipp av kjærlighet , går du glipp av livet. Alt om skjønnhet, ekte kjærlighet og livet. Lene, for alltid Skrev denne til en jente som jeg liker veldig godt. Love - Et klisjé og lite orginalt dikt , men på en måte litt søtt og. Ansiktet ditt er så mjukt.


Det er som et stille spørsmål. Nei, som en blomst er det, i timen før daggry. Jeg spør i angst: Hvorfor ble du mitt barn? Kjærlighet kommer, og kjærlighet går. Ingen veit vægen vi vandre.


Men din vil je vara i dager og år. Je vil itte sjå på ændre.

Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Og visa med seljelyd låter. Min glede er din, din glede er min. Og sorgen er min når du gråter. Ukas dikt er Vi holder livet av Inger Hagerup.


Fra før har jeg postet The road not taken, av Robert Frost, og i dag skal jeg ta for meg et av hans andre svært kjente og svært betydningstunge dikt , To earthwar eller jordvendt, som jeg har valgt å kalle det min norske oversettelse. Ord over grind skjønte jeg, ærlig talt, lite av da jeg prøvde å analysere det både på videregående og på høgskolen. Når jeg leser det idag, som voksen, er det en helt annen opplevelse. Man kan gjerne lese Halldis Moren Vesaas tidlig i livet , for så får man ane noe om hva livet vil bringe.


Visdomsord om livet og kloke ord om livet gir inspirasjon til forskjellige faser av livet. I menyen til venstre ser du flere underkategorier til visdomsord om livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg