onsdag 17. juli 2019

Kaptein sabeltanns verden

Kaptein Sabeltanns verden , Underholdning. Byen består av et torg med borgmur og små kulissehus der det er salgsboder for musikk, filmer og andre spin-off produkter fra Sabeltann-serien. I jubileumsåret skal det bli fest og moro hver eneste dag, med egen jubileumsforestilling i Kjuttaviga i juli.


De forteller historien om Pinky. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last. Utvider Sabeltanns verden for en ny generasjon pirater.

Han ser utover havet og merker ikke at Sunniva setter seg ved siden av ham. Har det skjedd noe galt? Jeg har bestemt meg for at jeg må finne ut hva som hendte med faren min, svarer Pinky. Jeg tror Langemann vet mer enn han sier og jeg tror at svaret finnes på.


Til frykt og glede for store og små tilskuere i Kjuttaviga. Gjengitt med tillatelse fra Terje Formoe. Vi reiste fra Karibien og ankret opp i natt.


Vi har hørt et gammelt rykte om en helt fantastisk skatt.

Nå kan jeg lukte gull, derfor ror vi inn. Sammen med Sunniva drar han til Det Usynlige Lan hvor de møter mange gamle venner som kanskje kan hjelpe dem. Foto: Ole Martin Buene.


Pinky sitter på stranden i Kjuttaviga. Det startet med Juliussangen og fortsatte med sjørøverfortellingen som nå er blitt et. Directed by Terje Formoe.


With Fredrik Hognerud Trælan Sverre Haagensen, Terje Formoe, Roger André Federici. Joachim, a preteen Norwegian boy, has an obsession with pirates. But soon the dream seems more real than.


Bli med på en spennende tur inn i Miriams Forheksede Hus og let etter Svarteboka. Løft på klaffene og finn svarene. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Velkommen til et fantastisk jubileumsår! Området er blitt dobbelt så stort som før! Som opphavsmann gleder jeg meg stort til dette og det har vært veldig vanskelig å holde på hemmeligheten om hva vi har planlagt for neste år.


Jätte spännande med pirater, kanoner och gulpengar :) Vi åkte en tur ute på sjön. Click Now to check the details!

Han er alltid på jakt etter en ny skatt, og han kan lukte gull på mange sjømils avstand. Verken Terje Formoe eller datteren,. Send dette via e-post Blogg dette!


Dyreparken fikk et økt og langsiktig eierforhold til universet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg