tirsdag 2. juli 2019

Trapp til garasjeloft

Trapp til garasjeloft

Skal bygge en enkel trapp opp til 2. Tenkte helt enkle trinn mellom to vanger. Kravene er satt ut fra hensynet til sikker bruk og ut fra hensynet til forventet transport av møbler og utstyr. Kravene til trapp internt i boenhet gjelder kun for trapp mellom plan inne i boenheten, ikke for trapp som fører til boenhet. Da er jeg i gang med å bygge trapp og rapo til loftet på garasjen.


Legger ut bilder etterhvert som jeg skrider fram og håper dere kan kommentere hvis dere har bedre løsninger enn det jeg kommer opp med. Jeg er absolutt en amatør så gode råd mottaes med takk. Så langt så har jeg fått opp en 2xpå veggen for å henge opp stenderne i. Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk. Bod under trapp til garasjeloft.


Sydvest-vendt med gode solforhold. Velkommen til visning i Ronatoppen 14. Lister er nå festet til veggen, helt oppe ved taket. Innredning i kjeller og på garasjeloft er ikke byggemeldt. Ser at du har tålmodighet nok til å lese deg gjennom min trå og da har du nok tålmodighet nok til å planlegge og gjennomføre en god jobb hos deg også ;-).


En annen garasjeloft -tråd som kan by på inspirasjon er bergli sin. Men til vesentlig lavere pris, selv om utseendet er like flott. I tillegg får du en trapp som er mye lettere å sette sammen enn trappeprodusentenes. Hvis etasjen under skal fungere sammen med loftet i åpen løsning, kan du vurdere å bruke eksisterende trapp og flytte denne til det nye stedet.


Eldre tretrapper kan ofte løses fra sitt sted og flyttes hele til et nytt sted i huset. Det er ikke langt fra huset til garasjen. Her står jeg på trappa og bak hodet mitt er inngangsdøra til boden.


Trapp til garasjeloft

Egentlig var planen å ha trapp og inngang til loftet på baksiden av garasjen. Etter diskusjon med snekkeren og å ha sett hvor lite plass av boden en trapp inne ville ta, så gikk vi heldigvis for trapp inne. Garasje 8er en svært innholdsrik garasje med et stort garasjerom hvor du har plass til to personbiler, i tillegg til et garasjeloft med tilgang fra utsiden av bygget. Garasjerommet er på nesten 54mog lar deg parkere to privatbiler, samt oppbevare familiens sykler, sportsutstyr og annet som du ønsker å lagre i garasjen.


Vi ser på alle bidrag til Booking. Og bygge trapp utvendig garasje opp til garasjeloft. Lage ny inngang til loft i garasje. Plantekasse mot terrasse og sjalusi vegg for a. Det skal støpes en garasje på ~50kvm, hvor taket skal benyttes som utvidelse. Det skal i tillegg støpes trapp og støttemur der dette er nødvendi.


De generelle byggeregler til garasje er: En enkelt frittliggende bygning på bebygd eiendom SAK10§ 4-1: Bygningen kan ikke brukes til beboelse. Verken samlet bruksareal (BRA) eller bebygd areal (BYA) kan være over m2. Mønehøyde kan ikke være over m og gesimshøyde ikke over m. Tillegg for trapp til garasjeloft kr. Garasjen leveres i moduler og vi må montere selv.


Sannsynligvis kommer vi også til å legge de tusenlappene det koster å isolere den slik at den kan brukes selv om det er -blå ute. Så si at den kommer oss på 100. Krav til romhøyde reduseres fra meter til meter. Deler av rom kan ha skrå himling med lavere romhøyde.


Ikke krav til spesielle energibestemmelser bortsett fra et generelt krav om å tilrettelegge for forsvarlig energibruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg