torsdag 25. juli 2019

Invitasjon til fest på rim

Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger. Nordens største utvalg! Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! En invitasjon til barna og oppfølgende mail til foreldrene, kan være en god løsning (husk barnehagens og skolen regler for hvilke grupper som skal inviteres).


Les også: FIKS FERDIG BARNEQUIZ TIL DEN STORE BURSDAGSFESTEN.

Bursdagsinvitasjon tekst – på rim. Det kommer x antall invitasjoner i løpet av et barnehageår eller skoleår. Når det er tid for å komme sammen for en bursdag, på kontoret, eller en fest , kan du bruke de utskriftbare Office-malene for invitasjoner, og få folk til å holde av datoen for arrangementet. Er det noen kreative sjeler der ute? Skal lage invitasjoner til min manns og mitt års lag.


Vi printer tekst på ett kvadratisk kort, uten bakside. Vil ha så lite tekst som mulig, men av info må dette med. Takket være denne rimordboken er det raskt og enkelt å finne et rim.


Det blir servert julemat og god drikke.

Bindende påmelding ved å overføre egenandel på kr 3pr person til (Firmaets) konto, merket julebord. To lag kjemper om å blåse opp ballonger raskest mulig til de sprekker. På startsignalet skal første mann i stafetten løpe opp til et bor ta en ballong og blåser den opp til den sprekker. Det må naturligvis være en startstrek for lagene, og sistemann på laget skal være i mål for at laget kan utropes som vinner.


PAKKELEKEN - PÅ RIM. Gruer du deg til å holde tale? Da er du ikke alene men noe som kanskje kan være til hjelp er å få skrevet den på rim. Mange nye design å velge fra.


Lag selv med dine egne bilder. Bruk dine egne bilder! Jubileums-bursdag (40år) skal feires, og jeg trenger seriøst hjelp til å finne på en artig og fengene tekst til å ha på invitasjonene jeg skal sende ut. Lag en invitasjon som er umulig å avslå.


Med Canvas omfattende utvalg av invitasjonsmaler — designet av profesjonelle — vil du sette tonen for arrangementet. Canvas verktøy for invitasjoner har en mal for enhver anledning, fra bursdager til veldedighetsarrangementer, fra brylluper til pensjonsfeiringer og så mye mer. Disse malene spare tid og penger, siden alt du trenger å gjøre er å laste ned en mal, skrive den ut, og fylle ut informasjonen. Ingen kjører til butikken nødvendig.


En mal er en enkel måte å få invitasjoner fullført. Her var det veldig mye fint. Lurte på om du kunne lage en til meg.

Temaet er allerede bestemt, utkledningen blir gjennomført og underholdningen er lett! Jeg blir år i november. I tillegg er det den eneste dagen du kan dra ut på byen etter festen og man bare får rare blikk hvis man ikke er kledd ut.


Alt i alt er Halloween den perfekte dagen å arrangere en fest på ! Deretter kan du enkelt skrive dem ut på printeren din hjemme! Du fyller inn feltene i invitasjonene kun en gang, og de kopieres over til neste invitasjon. Da kan vi hjelpe deg litt på vei.


Vi har satt sammen noen enkle maler til invitasjon , meny og bordkort i ulike stiler. Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i flere eksemplarer. Her har du ord der rimer på fest.


Brug dem til at rime i din næste fest sang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg