onsdag 10. juli 2019

Helsefagarbeider lønn per time 2018

Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt. Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Som helsefagarbeider skal du yte profesjonell helsehjelp, kunne utføre grunnleggende førstehjelp og ivareta pasientsikkerhet. En helsefagarbeider har varierte arbeidsoppgaver og kontakt med mennesker i alle aldre. Noen er syke og andre har nedsatt funksjonsevne eller skal trene seg opp etter en ulykke.


Du skal ikke meldes inn i pensjonsordningen eller opptjene medlemskap for dette arbeidet.

I de to årene du er ute i jobb vil du gradvis stige i lønn , i følge denne modellen: Halvår = 8. Når ansatte må fylle på med flere helgetimer for å få en lønn å leve av, er det naturlig at det gis bedre betalt for dette. Den nye modellen ble framlagt for å gjøre det mer attraktivt for ansatte i helse- og omsorgsektoren å jobbe flere timer i helg. Husk at du også får UB-tillegg for kvel natt og helg, samt helligdagstillegg. Nå jobber i Bolig med Bistand og har fast, og time lønnen min er 152kr-154kr uten tillegg. Jeg har ikke levert mine attester som viser hvor mye har jeg jobbet før, fordi avd leder sier at det er ikke noe vits og at jeg får lønn som ferdig utdanne.


Men jeg syns 152kr er kjempe lite for en helsefagarbeider. Jeg forstår ikke hvordan man kan gå ned i lønn når man har tatt utdanning. Hvorfor skal jeg som utdannet, autorisert helsefagarbeider få mindre lønn enn en ufaglært?

Jeg har kolleger på samme alder som aldri har jobbet innen helse før, men som ufaglærte får de kroner mer i timen enn meg. Trur det er stor forskjell. Uten tilleggene er det jo ikke all verden. Privatøkonomi og forbrukerspørsmål Forbruker,.


Ved beregning av timelønn i timelønnstabellen i staten blir brutto årslønn fratrukket tilskudd til Opplysnings- og utviklingsfondet pålydende 4kroner per år. LES OGSÅ: Sjekk gjennomsnittslønnen for ditt yrke. Gjennomsnittlig månedslønn per heltidsekvivalent var dermed 45. Heltidsekvivalent betyr at man regner om lønna til dem i deltidsstilling som om de hadde jobbet fulltid. Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45.


Helsefagarbeidere taper titusener i året på å være ansatt i private sykehjem Minstelønna til en nyutdannet helsefagarbeider i Oslo er langt lavere i private sykehjem enn i kommunale, viser. Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. Lønnstrinn, Brutto årslønn, Brutto månedslønn, Brutto lønn per dag. Veiledende pris per time : 30- Veiledende pris per ord: 7- Les mer:.


Det gis et generelt tillegg på av den enkeltes grunnlønn per 30. Lønnen din for hele læretida utgjør til sammen ett års lønn etter minstelønn for fagarbeider fordelt over to år. Som lærling får du utbetalt lønn.


Kommunale lærlinger. Lønnen er satt ut i fra gjeldende tariffavtaler og lik for alle lærlinger i kommunesektoren. Den som skal være ansvarlig for de ferdig i stand-gjorte dosettene må inneha grunnleggende legemiddelkunnskap.

Dersom personell uten slik kompetanse skal benyttes til å utføre den praktiske fyllingen av dosettene (som medhjelper), er det en forutsetning at annet personell som har nødvendig. Lønn som helsefagarbeider – Ung. Bufret Jeg er ferdig utdanne som helsefagarbeider , men jeg har års ansiennitet som har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg