mandag 1. juli 2019

Skien sykehus fødeavdeling besøkstider

Super bilferie i Skien med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Seksjon intensiv i Skien. Vi har jobbet langsiktig og systematisk i elleve år for å komme så langt, sier seksjonsleder Giedrius Lauzikas. Bygningsmassen er fordelt på sør- og nordsiden av Ulefossvegen.


Hovedekspedisjonen ligger på sørsiden av Ulefossvegen. Skien kommunale legevakt har samme inngang som akuttmottaket. Vi ønsker at du som pasient, pårørende eller besøkende skal finne god informasjon hos oss.


Her finner du nyttig informasjon om apotek, besøkstider , frisør, trådløst nett, kart, mattilbu og parkering. Du kan også spørre frivilligkorpset om hjelp til når du ankommer sykehuset. Vi har ingen faste tider, det er alltid besøksmuligheter.


Henvend deg til vaktrommet ved avdelingen når du kommer. Andre behandlingssteder og avdelinger. Alle behandlingssteder og avdelinger har en side med kontaktinformasjon og praktisk informasjon om for eksempel besøkstider. Det er vanlig at du møter på sykehuset dagen før eller noen dager før operasjonen for å ta blodprøver, snakke med fødselslege, anestesilege og jordmor.


Etter dettekan noen dra hjem og komme tilbake til sykehuset om morgenen operasjonsdagen – mens andreblir på sykehuset fram tiloperasjonsdagen. Dette er et mor- barn vennlig sykehus som fokuserer på mor og barns tilknytning, amming og at barnet skal være mest mulig med mor. Sykehuset i Elverum har kombinert føde- og barselavdeling. Et privat ideelt sykehus med driftsavtale med Helse Sør-Øst.


Dine pårørende er velkommen til sykehuset. Enkelte pasienter har større behov for å være sammen med sine pårørende enn andre. Hør med avdelingen om det er greit med besøk utenom besøkstid der hvor det er fastsatte besøkstider.


Fødeavdelingen er en del av Kvinneklinikken ved Oslo universitetssykehus og er Norges største fødeavdeling. Avdelingen har som mål at både graviditeten, fødselen og barseloppholdet blir en trygg og positiv opplevelse, og er godkjent som mor-barn-vennlig. Vi er lokalsykehus for Oslo og regionssykehus for Helse Sør-Øst. Samhandlingsreformen oppfordrer kommunene til å samle spesialiserte helsefagmiljøer.


Velkommen til Betanien Hospital. Som del av Vestre Viken helseforetak har vi områdefunksjon for plastikkirurgi, behandling av overvekt og aldersmedisin. Asker og Bærum legevakt ligger i tilknytning til sykehuset , men eies og driftes av Bærum kommune. Det finnes oversiktskart ved hver inngang til sykehuset som viser hvilke bygg som ligger hvor og hvilke enheter som befinner seg i hvilke bygg. Våre pasienter kommer i hovedsak fra Kongsberg og Numedal.


Vi har også tilbud innen generell kirurgi, onkologi og urologi. Vi ønsker å gi et godt medisinskfaglig tilbud til pasientene som behandles hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg