mandag 29. juli 2019

Kjøleskap surkler

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Kjøleskap hos WhiteAway. Kjøleskapet ditt har en summe-lyd Dette kan fort være et dårlig tegn, mener Ash. Ofte er det slik at når kjøleskapet ditt begynner å lage en summely. Det har det gjort siden det var nytt, og da de spurte forhandleren om dette var normalt, så ble dette bekreftet, dette kjøleskapet skulle surkle av og til.


Det surkler liksom, som om det renner vann gjennom rør. Av og til her det helt stille, og så setter det plutselig i gang. Jeg så i bruksanvisningen at dette er normalt (det står det i alle fall).


Da vi kjøpte nytt kjøleskap for noen år siden, ble vi veldig overrasket over hvor mye støy det laget. Heldigvis klaget vi (etter en måned eller to), og det viste seg at det var noe feil på ei vifte. De kom hjem til osss og reparerte det, og etter det har kjøleskapet vært helt greit.


Vet ikke decibel, men vi har aldri tenkt på at det. Vi bor i en liten leilighet og sitter og ser på tv meter unna kjøleskapet. Det lager mange ulyder, det smådirrer i metall og det surkler.


Bosch SBV67MD01E - Se våre billige priser og kjøp med fri frakt. Vi matcher laveste nettpris og installerer gjerne for deg! Jeg hører godt når viftene setter igang, men når aggregatet drar på (antar jeg) suser, surkler og støyer det godt. De hørte ikke mer fra ham, så vidt jeg vet.


Bestemors bror reiste også. Han fikk ingen familie der borte, og derfor kom det Amerika-arv. For de pengene kjøpte vi det første kjøleskapet vårt. Da du var født, hadde jeg ikke nok melk til deg. Derfor var det viktig at vi kunne kjøpe det.


I tillegg til at det kan være litt flaut når magen rumler så høyt at kollegaen på pulten ved siden av hører det, så er det også irriterende og ubehagelig å ha luft som surkler rundt i systemet der nede. Heldigvis er dette et svært vanlig problem, og dersom du sliter med mye høylytt rumling fra mageområdet, er du slett ikke alene! Mat er sjelden det som frister mest når du har omgangssyke, og heldigvis kan kroppen klare seg i ukevis kun på væske.


Når du føler deg litt bedre, er det fint å prøve med litt lettfordøyelig, tørr mat, som kjeks. Vaskemaskiner, kjøleskap , tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken?


Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør. Mange barn vil nok like utvalget av strø på isen og brain cooleren som surkler i gilde farger i kjøleren på disken.


Ned trappen er det et lite lekerom, men det betyr at barna er helt ute av syne hvis ikke de voksne er med ned. Det er barnestoler, og stellematte ligger på toalettet. Avslappingsrommet er perfekt for våre oversjøiske ansatte, som ofte er slitne når de kommer, sier Meyer liggende på en stol mens det surkler fra vannlyder. Badekaret med skumgummikulene viser seg å være overraskende behagelig.


Selv i knappe ti sekunder. Kan også være vanskelig å være i annen etasje i huset. Det gurgler, surkler , klukker og sildrer som en bekk på steroider. Lyden er grusom og går rett i nervesystemet. Problemet med støyen er at den passer ikke inn.


Samme hva som skjer overdøver støyen alt. Har aldri hørt kjøleskap som bråker slik. Men bråker fælt mens den brygger, surkler , puffer og maser. Piper høyt både når den er ferdigtraktet og når varmefunksjonen slås av. Grå vannbeholder, vanskelig å se hvor mye vann som er i. I vannbeholderen står en slags rensestav.


Denne sitter ikke fast, og flyter gjerne løs underveis. Hei Jeg har solcelleregulator Type Sunwind VA (analoge typen) og koblet på stk Sunwind AGM 1AH batterier til denne. Solcellepanel på ca. Når det står sol på paneler står batteridpennings måler på 16v og litt over. Lade måler på 3- 4A.


Hører det surkler i batteriene når den når denne spenningen. Dryppstoppet fungerer meget bra. Den trakter en kanne på ca minutter (sjekket at stemmer) i forhold til gjerne rundt minutter som det er på mange andre. Jeg er kresen på temperatur men finner denne kaffen god og varm.


Den surkler rimelig høyt når den drar opp siste vannet, men bråker overhode ikke ellers så det synes jeg er akseptabelt. Langhelga er over oss, og jeg har en lat frimorgen. Joggebuksa er på, pannluggen er alle andre steder enn der den bør være, ansiktet er fri for for alt det jeg til vanlig tar på for å skjule, gjemme, ta bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg