fredag 5. juli 2019

Enkel dessert

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Bestill Dessert hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert.


Enkel dessert

Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker? Det er bare å velge den som frister mest - vi har oppskriftene. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Kompott av frukt og bær er enkelt å lage, men smaker helt nydelig!


Blant våre desserter finner du alt fra enkle og snarlagde desserter til avanserte kreasjoner som kaller på stående applaus rundt bordet. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Enkel dessert

Denne desserten kunne jeg spist på en flott restaurant og betalt hundrevis av kroner for. Hør her: Legg tykk yoghurt i en bolle, ha på masse, flytende honning, friske bær og knus noen sjokoladekjeks som du strør over. Det finnes et godt knippe med slike desserter. Desserter du kan trylle fram på noen sekunder - i alle fall minutter. Norsk frukt og bær er fantastisk!


Enkelt og fornuftig Dagbladets kokk Arne Brimi lager ofte gode og lettvinte desserter. Se flere oppskrifter fra Arne Brimi her. Han mener hverdagsdesserter skal være sunne, enkle og fornuftige. Denne enkle og kjempegode desserten lager du raskt! Den smaker helt fantastisk, og du kan lage den ferdig i god tid i før servering.


Du finner oppskriften på den, sammen med mange andre deilige desserter og kaker i den nye boken min Franciskas fristende kaker. Klikk HER hvis du ønsker å bestille den. Dessert kan også ha plass i et balansert kosthold og det er ikke vanskelig å lage sunne og velsmakende desserter uten sukker og mel.


RECEPT Enkel dessert. Här hittar du recept som passar då du vill bjuda på efterrätt men inte har lust att krångla till det allt för mycket. Välj en enkel dessert bland alla läckerheter här på sidan - på bara en liten stund har du en enkel men underbar dessert att bjuda på.


Enkel dessert

En enkel dessert som tilslørte bondepiker smaker ekstra godt med norske syrlige epler. I denne oppskriften bruker vi litt krydder som gir denne søte og syrlige desserten det lille ekstra. Her finner du flere gode oppskrifter på kaker og bakst! De består kun av tre ingredienser, og er enkle og raske å lage.


Du bør helst ha en isbitform for å lage disse, men har du ikke det kan du fint fryse ned yoghurten i en form og kutte den i biter etter nedfrysning. Oppbevar bitene i en lufttett beholder eller pose, så har du alltid noe godt på lur når du får lyst på noe godt. Nydelig som en forfriskende dessert etter en tung julemiddag.


En deilig drink med mye smak. Klementiner jo for mange selve duften av jul. Her er oppskriften til hele ti porsjoner, så da er det ingen unnskyldning for at julefesten ikke kommer i gang.


Antall porsjoner: 10. Ingredienser: Juice fra sitroner. Revet skall av sitroner. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Enkel dessert

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Sunn Dessert er en nettside som fokuserer på sunne desserter , kaker og snacks.


Overvekt har blitt et økende problem i samfunnet de senere årene, men hvorfor skal det gå ut over desserten ? Hvorfor skal høydepunktet i måltidet lide for at man ellers bruker usunne ingredienser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg