mandag 23. juli 2018

Tekst bursdagskort 2 år

Eksklusive dugnadskort med sølvtrykk. Lettsolgt og høy fortjeneste. Gratulasjonskort til mange Anledninger. Lynrask Levering og Gode Priser! Du er ett år eldre,.


Toåringen er stor nok til å forstå at dette ikke er en vanlig dag.

Toåringene vil gjerne klare alt selv og de leker parallelleker. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Del dette innlegget. Trenger du et godt sitat? På denne siden får du en rekke forslag til tekst som kan passe å skrive på kortet.

Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort til. Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Morsomme sitater til bruk på f. Tekst på bursdagskort ! Cremè-farget konvolutt følger med. Jeg tenker på deg, og sender deg de aller beste ønsker på bursdagen din.


Bursdagskort – Side av 3. Jeg ønsker deg god helse og mange flere gode år å feire. Kast ikke bort tid med å telle lys på bursdagskaken din, tell heller lykkelige øyeblikk i livet ditt. Kos, klapp og klem til deg på dagen din! Kjære og begavede venn. Jeg er så takknemlig for vårt fantastiske vennskap.


Håper bursdagen din blir like fin som du er! Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Kom med forslag jenter. Nevøen min blir år på søndag.


Skal skrive kort til han, men det er jo så vanskelig å finne på å skrive noe til han. Han er en rolig, grei og flink gutt.

Av silly sally, Juni. Logg inn for å følge dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg