tirsdag 10. juli 2018

Graviditetstest lege

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Utvalg av graviditetstester produkter hos Luxplus.


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.

Er graviditetstest den sikreste måten å fastslå graviditet? Hvis graviditetstesten er positiv, kan du være ganske sikker på at du er gravid. Man gjør ikke noe mer hos legen ved første konsultasjon enn å ta en urinprøve.


Hvis legen gjør en andre urintest, vil du ofte få resultatet etter noen få minutter. Alternativt kan legen ta en graviditetstest av en blodprøve, enten ved å ta blod fra armen din eller med bare noen få dråper blod fra et stikk i fingeren. Der kan du også få veiledning videre. Det som kan være fordelen med å bli testet hos legen , er at vi har mer standariserte og ordentlige forhold for å utføre testen, sier Løvendahl Mogstad.


En svært sjelden gang kan nemlig svaret forkludres av for lite urin på testpinnen (falskt negativt svar).

Uansett hvilken testtype du velger, får du med en graviditetstest fra Babyplan raskt svar på om du er gravid. Hvordan bruker jeg en graviditetstest fra Babyplan? Hvor forskjellig er hjemmetestene fra de graviditetstestene som brukes hos legen ? De aller fleste helsepersonell bruker en graviditetstest som måles i urinen, akkurat som du ville gjort med en hjemmetest. Imidlertid kan legene ta blodprøver i tillegg for å finne ut det nøyaktige nivået av hCG eller se hva som skjer med nivået over tid.


Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Les mer om graviditetstester, og hvilken test du skal velge. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene. Her får du informasjonen du trenger. Rask og trygg leveranse. Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek.


Vi har kunnskapen du trenger. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Det er mange tegn og symptomer som kan avsløre hva som foregår i kroppen din, og det er viktig å huske på at flere av dem kan dukke opp sporadisk eller forveksles med premenstruelle plager (PMS).

Det sikreste er å ta en graviditetstest eller oppsøke lege for en blodprøve som kan gi deg svar. Kontakt legen for flere rå dersom du er bekymret over en uteblitt menstruasjon. En graviditetstest kan du kjøpe på apotek eller bestille på internett, og utføre selv.


Er det mulig å være gravid og få negativ graviditetstest ? En negativ graviditetstest betyr ikke at du ikke er gravi det kan ganske enkelt bety at hCG-nivåene dine ikke er høye nok til at testen kan påvise hormonet i urinen din. De har ofte en markering for kontrollstrek (C) og teststrek (T). Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke. Sikker graviditetstest ? Marie Lilland Eide (33) jobber som fødselslege ved Drammen sykehus og er gravid i 14. Hun har vært med på tusenvis av fødsler som lege og blir aldri lei.


Og hun har hjulpet mange med graviditetstester. Kontakt med lege og jordmor Det er ikke nødvendig å kontakte lege for å få en bekreftelse på graviditeten. Testen dere allerede har tatt hjemme er like sikker som den legen har å tilby. Dere bør likevel ta en telefon til lege eller jordmor for å avtale første svangerskapskontroll.


Den finner vanligvis sted mellom uke og 12. Her ser du prisoversikten på ulike behandlinger hos SiO legene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg