tirsdag 10. juli 2018

Jobbsøknad lærer

To eksperter deler sine råd og erfaringer med deg som skal søke jobb. Karrierecoach Christian Bratsberg gir deg gode råd til jobbsøknaden. Jobbsikkerhet og lønnsvekst.


DU et Supergavekort på 7kroner. Vi har samlet eksempler på jobbsøknader fra flere ulike aktører. Disse kan brukes som inspirasjon, men husk å finn din egen stil og tilpass jobbsøknaden til den stillingen du søker på.

Avslutt jobbsøknad med en punchline – Når du kommer til avslutningen av søknaden, er det lurt å huske på at det er et kort stykke tekst. Det er derfor viktig å legge mye arbeid i jobbsøknader. Min interesse for deres bedrift ligger spesielt i deres rykte om å være ledende innen tjenester for lagring og administrering av data. Så jeg lurer på om noen har noen tips til hvordan man skriver en god lærersøknad? Har skrevet en god del søknader til andre ting, butikker å sånn, de siste årene, men aldri som lær.


En jobbsøknad som sikrer deg et jobbintervju - det er målet. Her får du tips fra eksperter og erfarne rekrutterere slik at du kan lage en jobbsøknad som får deg gjennom nåløyet. Hva bør være me og hva bør utelates?


Hva er det egentlig arbeidsgiver ønsker å få avdekket?

Les denne saken på UiOs nettsider. Her har du eksempler på CV-er og søknader. Husk at du kan skrive på mange måter og at dette bare er forslag. Vi skriver din profesjonelle jobbsøknad og CV med lang erfaring og 1 fornøydgaranti.


Mangler praktisk pedagogisk utdanning, men det er ettersom jeg forstår veldig vanlig å ta mens man jobber. Så jeg har søkt meg inn på deltids ordningen de har på dette studiet, som er en kveld i uka. Målet med søknaden er at den som leser søknadsteksten skal få lyst til å møte deg, og invitere nettopp deg til intervju.


Det finnes ingen entydig fasit på hvordan du skal skrive en søkna men noen generelle tips er verdt å følge. Siden februar har jeg bodd i Norge. I september skulel jeg begynne på norskkurs på nivå B men det kurset ble utsatt til november på grunn av at det var bare tre personer som ville delta i. Nå lærer jeg med norsklærer og forbereder meg til Bergenstesten (jeg ønsker å ta den neste år). Fantastisk guide til å skrive en knall arbeidssøknad. Som lærer må du ta hensyn til at alle elever er forskjellige, og at noen av dem kan ha behov for tilrettelagt undervisning.


Når enkeltelever trenger ekstra hjelp, skal læreren bidra til å få laget et pedagogisk opplegg som gjør det enklere for disse barna å lære. Dette kan gjerne gjøres i samarbeid med en spesialpedagog. Jeg lærer norsk hver dag. Er dette en grei jobbsøknad ? Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?


Dagen starter i 7-tiden, ved at jeg må gå igjennom det jeg skal undervise og sjekke mail.

Det er ofte noe som skal kopieres og utstyr som skal hentes for at alt skal være klart til undervisningen. Nederst i artikkelen finner du dessuten eksempel på oppsett av jobbsøknad. Her kan du også se hvordan et formellt brev bør se ut. Få frem kompetanse og motivasjon.


Målet med en jobbsøknad er åpenbart å få mottakeren til å ville innkalle deg til intervju, men hvordan oppnår man dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg