mandag 23. juli 2018

Kyllingfilet med ris

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften. Du kan lage mye godt av kylling.

Generates refence lists,. Supports bib to ris conversion, Springer, Elsevier and AMS ref formats. Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt. Trenger du tips til raske, sunne og enkle middager i hverdagen er kyllingfilet et perfekt utgangspunkt.


Her har vi funnet frem våre mest populære oppskrifter med kyllingfilet , så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt. Stekt ris med kylling er en oppskrift som opprinnelig kommer fra Kina. Del kyllingfilet i mindre biter.


Varm olje i en stor stekepanne på middels sterk varme.

Blandet sammen med yoghurt som i denne oppskriften får du en fortreffelig saus. Kylling lårfilet stekes sammen med bacon i terninger før det får småkoke litt i matfløte, soyasaus og hønsebuljong mens risen koker. På minutter forvandler du middagen til en skikkelig fest for både store og små. Denne må du bare prøve!


Og det beste av alt: Både store og små liker det og kyllingretter er lette å lykkes med. Prøv våre enkle og raske retter av norsk kylling. Stekt ris er ikke bare en fin måte å bruke opp gårsdagens rester på, det er også supergodt og enkelt å lage.


Stekt ris kommer opprinnelig fra Asia, og er en geinal rett hvis du vil lage noe spennende og smakfullt ut av middagsrestene eller andre ting du har til overs i kjøleskapet. Enten ferdig, eller som jeg kan lage selv. Tenkte å lege kyllingfilet med ris og broccoli til. Ha i risen og stek videre.


Rør godt, slik at det ikke fester seg til pannen. Tilsett erter og reker. La alt bli gjennomvarmt. Visp eggene lett sammen og slå dem over i pannen. Rør om, slik at eggemassen blir fordelt.

Hell over soyasaus like før servering eller server den ved siden av. Den milde, fine smaken gjør at kjøttet passer i alle typer retter, enten vi bruker hele kyllingen eller gjør det enkelt og velger renskårne fileter. Kok risen etter anvisning på pakken.


Finhakk ingefær, rødløk, og chili. Ha dette i kokevannet til risen det siste minuttet av koketiden. Sil kokevannet fra og la risen hvile litt under lokk før servering. Server retten med dampet brokkoli, mangochutney og ekstra korianderblader. RÅSTEKT KYLLING Med salat og pommes frites.


KYLLINGFILET Fløtesaus med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og ris. Wok kjøttet på høy varme i et par minutter før du tilsetter grønnsakene. Krydre kyllingfiletene lett med salt og pepper og skjær i strimler. Stek i et par minutter mens du rører godt.


Vend sausen og topp med hakket koriander. Rett før servering tilsettes friske urter. Server med hvitløksbaguetter. Kyllingfilet snurres i bacon og stekes i ovn sammen med med grønnsaker. Kylling med bacon stekt i ovn er skikkelig lørdagskosemat.


Har du ris til overs fra middagen? Da er asiatisk stekt ris en glimrende måte å bruke det opp, samt rydde litt å kjøleskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg