fredag 27. juli 2018

Guttenavn med fin betydning

Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Det er vanskelig å finne fine navn med betydning - i hvert fall navn som ikke så mange andre har! Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. De er alfabetisk sortert under.


Hvilket gutte navn synes du er finest? Svar gjerne her så oppdaterer vi artikkelen med jevne mellomrom. Abel Adam Adrian Aidan Aiilo Ailo Ailu Aksel Alan Albert Alberto Aleksander Alend Alexander Alfred Alvin Amadeus Amund Anders Andor André Andreas Anton. Her er en liste over uvanlige guttenavn og deres betydninger. Kanskje et vil inspirere deg!


Begge foreldrene må være enige, og navnet skal også være godt egnet for barnets etternavn. Det endelige valget vil også ha innvirkning på barnets fremtid. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene.


Få navn med skandinavisk opphav. Men det det har blitt mange flere de siste årene. Det er vel slik at vi ikke kaller opp barna våre etter våre gamle tanter, men nettopp etter oldemødre og tippoldemødre med navn vi ikke har noen assosiasjoner knyttet til. Finn er i dag et vanlig navn i Danmark og Norge. Variantene Fin og Find er svært sjeldne utenom Danmark.


I Sverige var tilsvarende antall og 9. Her finner du interessant informasjon om over 100. Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted.


På utkikk etter fine muslimske guttenavn som ikke er typisk muslimske,. Betydning -babynavn. Odin eller på andre guder, eller noe som har dårlig betydning. Til neste år kommer vi med nye og oppdaterte lister!


Sjekk disse forslagene til fine navn med betydning – som nesten ingen andre har! Jeg og mannen min har diskutert og diskutert men finner ingen fine. Tips til fine guttenavn. Syns det er så fint med litt trauste navn blant alle disse nymotens navn ute nå.


For å melde deg på nyhetsbrev fra KK må du logge deg inn med din aID-konto. I denne kategorien er kun navn med norrøn opprinnelse inkludert, det vil si navn med opprinnelse i perioden ca. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Har du ikke aID-konto,.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg