onsdag 18. juli 2018

Min første duplo

Den perfekte bursdagsgaven! Kjøp Duplo nå på Sprell. Stort utvalg i Lego Duplo. Finn laveste nettpris her. Ohne Risiko einkaufen - Wir nehmen die Ware Tage ab Erhalt kostenlos zurück!


This is my first Duplo purchase (have been eagerly waiting for my child to hit 18months but alas I could not wait another more months). I received this set just minutes ago and fixed it up quickly to test it out after reading all the bad reviews. Min første hage hjelper smårollingene med å utvikle tidlige byggeferdigheter ved at de stabler klossene for å få plantene til å vokse. De kan velge mellom solsikker, tomater, gulrøtter og poteter. Lastebilen er enkel å bygge med de store DUPLO klossene som er laget spesielt for å være moro og trygge for små hender.


Settet inneholder åtte par fargerike og dekorerte klosser, perfekt for å finne par eller trene hukommelsen. Bygg traktoren med de store klossene. Deretter kan du fylle og tømme kurven med fargerike frukter. Lær barnet ditt om farger og frukter ved hjelp av de fint dekorerte klossene. Settet er lett å bygge og styrker småbarns finmotorikk.


Tauebilen og personbilen har dessuten vindusklosser med figurer på, noe som stimulerer til rollespill. Morsomt tilbehør til billeken. I dette Duplo -settet får du en gul tauebil som kan bygges sammen med hjul og kran. Du får også en blå bil bestående av fire deler, som kan taues.


I passasjerbilen sitter det en mann og en søt hun mens kranbilen har en travel sjåfør med caps. Småbarn vil elske å bygge sitt eget dyretog med settet Min første boks med dyr! Hjelp dem å sortere klossene etter farge, og snakk med dem om hvert av de fine dyrene mens dere bygger dem sammen: en elefant med en sklie i stedet for snabel, en krokodille med hengslet kjeve, en løve med munn som kan åpnes, en sjiraff med bøybar hals og en hvit fugl.


Min første duplo

Med disse fargerike klossene, inkludert noen med dobbeltsidig dekor, en propell og inspirerende byggekort, kan barn bygge praktisk talt alt mulig - et fly, en båt eller et lite hus! LEGO for de aller minste barna, fra spedbarn til år! LEGO DUPLO -klosser er veien inn i en verden av LEGO byggemoro for barnet ditt.


De koselige og fargesterke klossene er dobbelt så store som vanlige LEGO-klosser, og dermed perfekte for små hender og sinn i utvikling. Bli den første som omtaler produktet. Bygg den første anden i Duplo sammen med barnet.


Min første duplo

Tilgjengelighet: På lager. Dette kompakte settet er en perfekt turleke som kan tas med hvor som. Kom til unnsetning, og hjelp alle førere med ødelagte biler. La kreativiteten og fantasien flyte!


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Du og førskolebarnet ditt kan ha det gøy sammen mens dere bygger tre ulike kaker og en stor bløtkake! Slik lærer de om viktige anledninger og hvordan vi feirer dem. Små Disney-fans vil elske settet Min første Minni-modell, en tredimensjonal Minni Mus-modell som består av store LEGO DUPLO klosser.


Min første duplo

Smårollingen din skal stable klossene i riktig rekkefølge, og den enkle tårnkonstruksjonen gjør dette til en lettbygd Disney Juniors Minni Mus-leke. Lag historier med utgangspunkt i dette lettbygde settet, som inneholder LEGO DUPLO klosser som er laget spesielt for å være trygge og tilpasset små hender. Lek og lær på bondegården! De fargerike LEGO DUPLO klossene er laget spesielt for å være trygge og tilpasset små hender.


Bruk dyrefigurene og de spesielt dekorerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg