onsdag 16. mars 2016

Rødt kjøkken

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Gå til hovedinnholdet. Tove Steinbo er er ekspert på fargepsykologi og fargesymbolikk, har skrevet boka Fargene Forteller, og driver bloggen med samme navn.


Ifølge henne er det spesielt én farge som bør holdes langt unna kjøkkenet.

Man bør ikke ha rødt kjøkken. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Vinbaren kan leies til private selskaper alle dager.


Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.

Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. For mange blir det for vågalt med rødt kjøkken , og gjelder det deg også kan du heller leke med røde farger på tapeter, maling og detaljer.


En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Pulsen øker i røde rom, og kan være et godt alternativ til deg som ønsker mer energi. Røde farger er ekstroverte, glade og intense og gir rommet en sterk personlighet – og er en perfekt farge til kjøkkenet.


Dette er siden for inspirasjon og glede! Bestemme innredning. Du skal velge stil. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg.


Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.

Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Alternativer for innredning av rødt og hvitt sett med kjøkken , se på de mest populære: Red satt opp mot en hvit flate.


Denne tradisjonelle kombinasjon av farger har sine egne varianter. Balansere mengden av rødt tone er utviklet for å varme hvit palett - fargen på elfenben, melkehvit eller krem skygge til de gulvflater, vegger og tak. Psykologer er enstemmige - rød er fargen til de positive. Rødt kjøkken - fordeler og ulemper.


Spennende nervesystemet, det gjør følelsene lysere, stimulerer blodsirkulasjonen, seksuell lyst og appetitt. Men tilstedeværelsen av rødt , spesielt i store mengder, kan føre til tretthet og irritasjon, så bruken i interiøret er meget dosert. Så mye fint i rosa- rødt , ja, det er også veldig hyggelig, selv om vi stråmønster elskere jo er betatt av blått! Krukkene på kjøkkenet er jeg ekstra glad i, og nå har det kommet mer Burleigh i huset også! Så fint at du ble inspirert av Selbuvott-innlegget mitt!


Det grønne rommet ble oppfattet som rolig og oppfriskende, mens fargen oransje gjorde omgivelsene spennende og inspirerende, men også stressende. Et rødt kjøkken kan oppleves romantisk, spennende og gøyalt, og et sort som luksuriøst og moderne, men også kjedelig og lite trivelig. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker.


Slik får du et trendy kjøkken ! Hos Linn Mari i nærheten av Drammen gikk de all in og malte takene i samme farge som veggene! Hos oss er det designere med bred erfaring i design av kjøkken. Våre designere løser dine kjøkkenønsker og skaper unike kjøkken hver gang.


Her møter du Bente, Siw, Anne Berit og Kjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg