mandag 21. mars 2016

Hva kan man kalle gutten sin

Bare interessant å vite hva du kaller. Får være måte på hvor hårsår man. Driver å snakker med en gutt en del og han kaller meg fine ting som søta vakkra osv, men da lurer jeg på hva jeg kan kalle han. Skal prøve å bli litt mer kreativ og kalle henne etter. Hva er det fineste.


Jeg har alltid blitt kalt pus og jenta mi av kjæresten min.

Kaller han for vennen eller gutten min. Hvis han hadde retta ut den lute ryggen sin , er jeg sikker på at han hadde kommet opp i et par meter på strømpelesten. Blikket hans var alltid svart og aggressivt, bevegelsene nærmest desperate. Det het seg at han egentlig ikke var gæern, men jeg visste ikke helt hva jeg skulle tru om den saken.


Som kjent er de fleste forbrytelser forbudt innen de fleste religioner og man kan da stille spørsmål ved hvor sterke i troen religiøse lovbrytere er. Det blir jo litt underlig at man roper opp om ens religiøse rettigheter når man alt har brutt en del av prinsippene for å kalle seg religiøs. Vi tenker på dette navnet til gutten vår som kommer i januar, men flere har sagt til meg at det er blitt ulovlig?


Prøver å finne det ut på internett, men for meg ser det ikke ut som det er ulovlig, men at det har vært diskutert.

Så sier en venninne at tanten hennes fikk avslag når hun ville kalle gutten sin Bjørn, for år siden. I et forhold bør man forvente av seg selv at man interesserer seg for hva kjæresten sier og gjør. På samme måte er det naturlig å forvente at kjæresten interesserer seg for deg og hva du holder på med.


Ta del i hverandres liv! Du kan kalle han for gutten din, kjekken, kjære, søting, søten. Det er litt vanskelig med gutter.


De har mye ting de kan kalle oss uten at det blir klein eller for seriøst, men det er ikke så mye vi kan kalle dem. Ungdomsredaksjonen, ung. Gutten som drømte om å bli politimann, ble drapsmann. Men dommen fastslår at gutten fungerte godt faglig og sosialt før sommerferien i Afrika. De rettsoppnevnte sakkyndige anser det som sannsynlig at Fuad var psykotisk da drapet skjedde.


Møtte han på en fest, og han sa at jeg er søt! Jeg ble litt fornørmet, tok ikke dte som et kompliment akkurat! Men vi skal finne på noe sammen snart. Nå har det seg slik at det har vært en del bry med Sex.


Jeg kaller hunden min for Sex. Da jeg gikk til kemnerkontoret for å fornye hundeskatten hans, sa jeg til kontoristen at jeg ville ha lisens for Sex.

Samboeren min er veldig bestemt på navnet, og først var jeg heeeelt imot, men det var kun pga navnene sammen. Elsker navnet men er redd for erting og morsomme kommentarer. Beskjeden en skal gi er at det er sånn man gjør når man er aleine. Med vennlig stemme og et lite smil. Samtalen tok jo mor, så vet ikke helt nøyaktig hva som blei sagt.


Men i allefall ta seg litt tid til å forklare, uten om siutasjonene, at å ta på tissen sin e heilt vanlig, men at det er noe man gjør når man er aleine på rommet sitt. SVAR: Hei Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Nei, jeg synes ikke den oppførselen du beskriver høres ut som en god venn. Jeg tror dette er noe du bør snakke med en voksen om, en lærer på skol.


Livet var bekymringsløst, og jeg hadde ingen anelse om hva ordet homofil betød. Helt frem til jeg møtte ham. Eller kan man kalle det gutten i sitt liv på barneskolen?


Det var i hvert fall han som fikk øynene mine opp og fikk meg til å innse at jeg liker gutter. Hans sjokoladebrune hår og store, brune, nydelige øyne. HBRSU er ment til å være et sted der man kan treffe personer nærme sin egen alder, og som har mange av de samme opplevelsene og erfaringene rundt opplevelsen av å være født i feil kropp. Artikkelen presenterer skoleeleven Kalle , som har dysleksi. Det fokuseres på hans språklige innsats i skolearbeidsøkter, samt på hva gutten lærer av å delta i slik virksomhet.


Informasjon om Kalle er innhentet ved hjelp av videoopptak, intervjuer, observasjonsnotater, innsamlede elevtekster og rapport fra PP-tjenesten. Resultatene dokumenterer store behov for tidlig, helhetlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg