torsdag 31. mars 2016

Bestille kake moss

Bygg din egen unike kake , hent selv hos ditt bakeri eller få levert. Norges største nettportal for kakebestilling. Samme pris som bakeren - Bare enklere. Vi leverer i hele Norge.


Bestilling har aldri vært enklere.

Hent selv eller få levert på dør! Kakebestilling har aldri vært enklere! Vi er et lokalt og tradisjonelt håndverksbakeri.


Vår eksistens er avhengig av dere som kjøper våre produkter, derfor anstrenger vi oss for å lage gode brød og kaker. Vårt dyktige konditor team med konditormester Wiktor Deren i spissen, gjør hver dag sit ytterste for at kakene til din spesielle anledning skal være et naturlig midtpunkt. Med faglig dyktighet lager vi alle våre kaker fra bunnen av med stolthet for fagets tradisjoner.


Vi bruker rene råvarer med høy kvalitet i alle ledd. Oppskriftene inneholder naturlige ingredienser og er uten tilsetningsstoffer.

Vi velger kun førsteklasses råvarer. Våre dyktige bakere og konditorer sørger for at vi hver dag kan tilby ferske fristende bakervarer i hele Østfold. De siste tiårene har vi utvidet med flere butikker som er sentralt plassert i Østfold. Her kan man nyte en god kopp kaffe, lune lunsjretter og fristende kaker. Få levert på døren eller hent selv.


Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren.


Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake). Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake.


Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken. Til og med størrelse maxi er kaken run deretter firkantet.


Pynt på kaken kan variere.

Alle kaker er standardpyntet, men du kan også velge spesialpynt. Velg størrelse og fyll. Også kjent som bakeriet som baker Byens Beste brød og Norsk Kornbrø samt kaker til spesielle anledninger. Våre kaker lages på den gode gamle måten med de beste råvarer og selvfølgelig ekte fløte. Har du ønske om en spesiell kake eller bryllupskake, ta kontakt med oss.


Kakestørrelser fra og oppover, inkluderer en fatpant på kr. Dette får du refundert hvis du leverer fatet. Alle våre kaker håndlages skreddersydd etter kundens ønske. Vi spesiallager og bestiller verktøy og ingridienser for å kunne lage denne kaken. Så fort kakebestillingen er registrert starter jeg å spesialbestille det som trengs til kaken , og mye kommer fra utlandet og tar tid.


Her kan du bestille kaker for henting på et utleveringssted nær deg. Fyll inn feltene i skjemaet og trykk på send. Du kan gjerne bestille flere kaker samtidig. Hva er vel bedre enn en saftig kake ? Det må i så tilfelle være FLERE saftige kaker :) Og er det kaker du trenger , er du kommet til rett sted! Her er det bare fantasien som setter grenser.


Sjokoladebaserte, nøtter, frukt, bær og krem, finn din favoritt. Se vårt utvalg av deilige kaker under. Lite sier anledning som en stor og flott marsipankake. Uansett om det er bryllup, dåp, bursdag eller kun feiring av hverdagen så gjør det seg med en pent pyntet kake midt på bordet.


Ingen kaker er like, og prisene varierer i forhold til både ingredienser, størrelse og pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg